Merhaba arkadaşlar küre başlamadan once ;
testoron , prolaktin ,estredol ,lh gıbı hormonlardan başka neyleri test ettiremeliyiz .Ben mesela bıyokımyada vıtamınlerıme fılan baktırdım b12 vitami ust sınırın ustunde çıktı kürdeyken b vıtamını kullanmalımıyım sızce
Vitamin B12 Test Sonucu Değerlerden Yüksek 549 (alt sınır) 126,5 - 505 (üst sınır) bu bızım gıbı yuksek proteınlı beslenen kısılerde normalmıdır
Küre girmeden ve kürden sonra yaptırılacak testler nelerdir?
Re: Küre girmeden ve kürden sonra yaptırılacak testler neler
nerden nasıl baktırılıyor bu değerler? maliyeti nedir? bende bi baktırayım
- orhan15
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
Ben normal eğitim ve araştırma hastanesinde ücretsiz olarak yaptırdım endokronolojı bolumde veya dahileye de de yaptırabılırsınız hormonlarımı kontrol ettirmek istiyorum dıyerek testesteronunda özellikle altını çizin bazı doktorlar es gecıyor veya özel klınıklerdede ücretli olarak ölçtürebilirsiniz tabı bu bıraz tuzlu oluyor saygılarımla.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 9 kez
ben bugün spermorgam tahlili yaptırdım, yarın da bir endokrinoloji doktoruna gidip hormon seviyelerimi ölçtürecem testesteron vb gibi, cuma günü de testisler için ultrason randevum var kür öncesinde ve sonrasında testislerde küçülme olup olmamasına karşı kıyaslamak için, bunlar yeterli diye düşünüyorum, küre de 2 hafta sonra girecem inşAllah
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 1 misafir