Enjekte Ama Nerede?
Enjekte Ama Nerede?
Mrb arkadaşlar bir sorum olacak neredeyse hiçbir yerde cevabını bulamadım sizler yani steroid kullananlar iğneleri nerede yaptırıyorsunuz? Daha çömez olduğum sıralar sağlık ocağında yaptırmak istemiştim fakat kabul etmemiştiler doktor reçetesi falan getir dediler. Yaptırmak istediğim steroid ise sustanondu. İki sorum olacak iğneleri nerede sorunsuz bir şekilde yaptırabiliriz? ikinciside iğne yapmayı bi yerde öğrenmek mümkün müdür öğrenilirse ve yapılırsa riskli bir durum olur mu ? teşekkürler
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 2 kez
Re: Enjekte Ama Nerede?
bacaktan enjekte edilebilir acı olayıda fazla olmaz bu sıkıntı en mantıklı böle aşılır sanırım
videolar baya var detaylı öğrenirsin bende o şekilde vurucam iğneyi sokup hafif çekip kan varmı diye bak sorun yoksa devam et
ben doktorların ve eczacıların riski almak istemediğini biliyorum bazı arkadaşlar buluyor vuran birini şans
videolar baya var detaylı öğrenirsin bende o şekilde vurucam iğneyi sokup hafif çekip kan varmı diye bak sorun yoksa devam et
ben doktorların ve eczacıların riski almak istemediğini biliyorum bazı arkadaşlar buluyor vuran birini şans
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: Enjekte Ama Nerede?
Benim ameliyat geçmişim ve sakatlık geçmişim çok olduğundan özel kliniklerle hep haşır neşir olmuşumdur o yüzden o şekilde yaptırıyorum
Ama hiç tanıdık olmadan da özel kliniklere gidip yetkili bir doktorla (resepsiyondakilerle değil) konuşarak,durumunuzu anlatarak ve tüm sorumluluğu kabul ettiğinizi söyleyerek yaptırabilirsiniz
Normalde hiçbir yer yapmaz ama özel kliniklerin yapma şansı yüksek
Ama hiç tanıdık olmadan da özel kliniklere gidip yetkili bir doktorla (resepsiyondakilerle değil) konuşarak,durumunuzu anlatarak ve tüm sorumluluğu kabul ettiğinizi söyleyerek yaptırabilirsiniz
Normalde hiçbir yer yapmaz ama özel kliniklerin yapma şansı yüksek
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir