Gerçek mi Efsane mi ?

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
ferdi
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 9 kez

Gerçek mi Efsane mi ?

Mesaj gönderen ferdi »

Arkadaşlar sizlere birkaç sorum olacak, ben ekimde küre girecem diye bir başlık açmıştım hatırlarsınız belki başlık bu viewtopic.php?f=2&t=666
neyse ekim geldi ilaçlarımı en iyilerden temin ettim, suplementlerim de tamam herşey tamam yani anlayacağınız, ama bizim spor salonundan bu sporla uğraşan bazı arkadaşlar her biri birşey söyleyip kafamı karıştırıyor, ne yapacağımı şaşırdım

1-İlaç kullandıktan sonra normal gelişimin tamamen durur, bir daha doğal yollardan gelişemezsin diyorlar
2-Kürden sonra sperm sayında azalma olur ve çocuk sahibi olman zorlaşır diyorlar

bunlar doğrumu cevaplarsanız çok sevinirim

Kürüm:

1-10 hafta testo enant. 500 mg
1-10 hafta boldenon 400 mg
1-6 hafta danabol günlük 40 mg

ve son birşey, kür öncesi ve sonrasında sperm tahlili yaptırıp değişime bakan varsa sonuçları paylaşırsa çok sevinirim.
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: Gerçek mi Efsane mi ?

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Oncelikle basarilar simdiden kardes sorularina glince

1-kurden sonra gelisimin tamamen durmaz yine gelisirsin fakat bunu gormen kur yaptigin zamanlardaki zamana gore zor olur soyle dusun.arabana once 95 oktan benzn koyuyorsun bir sure kullanip 1oo oktan yani yaris benzini kullaniyorsun ve araban deli gibi gidiyor sonra tekrar 95 oktana donuyorsun ama yine gidiyorsun umarim anlatabilmisimdir.

2-sperm sayisinda azalma kalitesinde dusme ...vb milyon tane mit var pctsini yaptiktan sonra hicbir sorun olmadan hayatina devam.edersin vucutcularin neredeyse hepsinin cocugu var ronnie 6 cocuk dorian yates 1 oglu flex wheeler tam hatirlamiyorum...ulkemizde musabik bir cok sporcununda cocugu var allah herkese iyi guzel aile huzuru versin
ferdi
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 9 kez

Mesaj gönderen ferdi »

Cevabın için teşekkürler _BlackLight_ bende aynı senin gibi düşünüyorum aslında, ama insanın kafasını karıştıran birileri illa çıkıyor işte :)
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

Kifayetsiz olmuş,
1 kürden ostifade edebilmen için vücudun ilaca alışmazından sonra hormonlar eski haline takriben 4 - 6 ayda gelir lakin vucudun eski gelişme süratine en az 15 ayda hatta daha geç vasıl olur, toparlanmanın büyük kısmı ilk 5 - 7 ayda olur.

2 deca gibi ağır ilaçları yüksek miktarlarda yahut uzun süre (17 - 20 hafta) almadığın müddetçe geri dönülmez menfi neticelerle muattab olmazsın merak etme fakat bazı ilaçlar yüksek ayarda tatbik edildiğinde ilk sederinde bile meni yapan hüceelerin çoğunu öldürebilir, hormon imalatın bir kać ay sonra geri gelir ama her kürde milyonda 4 yada 6 nisbetinde kaybolan leydi hücreleri geri gelmez.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir