Deca-Test E.-dianabol kürüme yardım

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
enes
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Deca-Test E.-dianabol kürüme yardım

Mesaj gönderen enes »

5 yıldır aralıklı olarak bu sporla ilgileniyorum. Gecen yıl ocak ayında ilk kürüme girmistim haftada 300 mg primo 500 mg test e. Ve 3 hafta boyunca gunde 30 mg naposim dianabol cok faydasını görmüştüm ama Kür bittikten sonra idmanlarımı ciddi almadim o yuzden aldıgım emeklerin cogu gitti yaklasık 15 kilo kaybettim.. Bu sefer ciddi ve kararlı bi şekilde küre girmek istiyorum. Deca hakkında bilgi sahibi olmadigim icin yardımlarınızı bekliyorum. 8 hafta 200 mg Deca 10 hafta 500mg Test E. Dusunuyorum. Dianaboldan biraz cekiniyorum oral oldugu icin ama kick start icin almam lazım yuksek dozaj almak istemiyorum o yuzden gunluk 30mg dusunuyorum bilmiyorum cok mu dusuk olur ? Kür içi ve kür sonrası tedavi icin neler almalıyım tam olarak ve nasıl olmalı yardımcı olursanız cok sevinirim.
Boy:183
Kilo:65 kilom düşük ama kilomu gostermiyorum çevremdekiler kilom hakkında yalan soyledigimi 70-75 arası oldugumu dusunuyor uzun zamandır bu sporu yaptıgım icin olsa gerek
enes
Yeni Üye

Re: Deca-Test E.-dianabol kürüme yardım

Mesaj gönderen enes »

Yardımcı olacak yok mu arkadaslar ?
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Kür güzel dozajlar iyi
Kür içerisinde Proviron alabilirsin 2 tablet androjenik destek için
2 günde yarım tablet veya 3 günde 1 tablet Arimidex alabilirsin östrojeni bloke etmek için
PCT içinse Klomen ve Nolvadex yeterli olacaktır (ya da Arimidex'e aynı şekilde devam edersiniz)
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
enes
Yeni Üye

Mesaj gönderen enes »

Hocam zamanı artırdım 10 hafta deca 12 hafta testesteron 6 hafta gunde 40 mg dianabol. 5000 pregnyl yeterli olur mu yoksa az mı olur hocam
Kullanıcı avatarı
lennox77

Fazla olur :)
Pregnyl'e bile gerek yok aslında yumurtalıkların durumu iyi olursa kür sonunda ve libidonda ciddi düşüş görmezsen.
Ama kafam rahat olsun Pregnyl'i vurayım diyorsan 2 adet 1500 iu yeterli olur kürün son iğnesinden 12 gün sonra üçer gün arayla
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
enes
Yeni Üye

Mesaj gönderen enes »

Hocam bir adet 5000 pregnylim var onu bölüp dediginiz gibi 1500 iki kez vursam olur mu
Kullanıcı avatarı
lennox77

Olur kardeşim

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir