5 yıldır aralıklı olarak bu sporla ilgileniyorum. Gecen yıl ocak ayında ilk kürüme girmistim haftada 300 mg primo 500 mg test e. Ve 3 hafta boyunca gunde 30 mg naposim dianabol cok faydasını görmüştüm ama Kür bittikten sonra idmanlarımı ciddi almadim o yuzden aldıgım emeklerin cogu gitti yaklasık 15 kilo kaybettim.. Bu sefer ciddi ve kararlı bi şekilde küre girmek istiyorum. Deca hakkında bilgi sahibi olmadigim icin yardımlarınızı bekliyorum. 8 hafta 200 mg Deca 10 hafta 500mg Test E. Dusunuyorum. Dianaboldan biraz cekiniyorum oral oldugu icin ama kick start icin almam lazım yuksek dozaj almak istemiyorum o yuzden gunluk 30mg dusunuyorum bilmiyorum cok mu dusuk olur ? Kür içi ve kür sonrası tedavi icin neler almalıyım tam olarak ve nasıl olmalı yardımcı olursanız cok sevinirim.
Boy:183
Kilo:65 kilom düşük ama kilomu gostermiyorum çevremdekiler kilom hakkında yalan soyledigimi 70-75 arası oldugumu dusunuyor uzun zamandır bu sporu yaptıgım icin olsa gerek
Deca-Test E.-dianabol kürüme yardım
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: Deca-Test E.-dianabol kürüme yardım
Kür güzel dozajlar iyi
Kür içerisinde Proviron alabilirsin 2 tablet androjenik destek için
2 günde yarım tablet veya 3 günde 1 tablet Arimidex alabilirsin östrojeni bloke etmek için
PCT içinse Klomen ve Nolvadex yeterli olacaktır (ya da Arimidex'e aynı şekilde devam edersiniz)
Kür içerisinde Proviron alabilirsin 2 tablet androjenik destek için
2 günde yarım tablet veya 3 günde 1 tablet Arimidex alabilirsin östrojeni bloke etmek için
PCT içinse Klomen ve Nolvadex yeterli olacaktır (ya da Arimidex'e aynı şekilde devam edersiniz)
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
- lennox77
Fazla olur 
Pregnyl'e bile gerek yok aslında yumurtalıkların durumu iyi olursa kür sonunda ve libidonda ciddi düşüş görmezsen.
Ama kafam rahat olsun Pregnyl'i vurayım diyorsan 2 adet 1500 iu yeterli olur kürün son iğnesinden 12 gün sonra üçer gün arayla

Pregnyl'e bile gerek yok aslında yumurtalıkların durumu iyi olursa kür sonunda ve libidonda ciddi düşüş görmezsen.
Ama kafam rahat olsun Pregnyl'i vurayım diyorsan 2 adet 1500 iu yeterli olur kürün son iğnesinden 12 gün sonra üçer gün arayla
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
- lennox77
Olur kardeşim
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir