enjeksiyon
enjeksiyon
dün ilk enjeksiyonumu yaptırdım boldenon cypionat tren enant vurduk ama kısa uçlu iğneyle vurduk insülin iğnesiymiş sanırım acaba kasa değilde deri altınamı saldık ilacı eğer öyleyse etki bakımından bi farkı olurmu ilacın etkisini görürmüyüm yoksa sadece ilacın dağılma süresimi artar
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Re: enjeksiyon
Eger bilgimiz 2mmlik insulim.ignesiysiysw deri altinda kalir ilac emilmeZ.
Ama .normal enjektor 5 6cmlik siyah ucsa veya yesil ucsa sknti yok
Ama .normal enjektor 5 6cmlik siyah ucsa veya yesil ucsa sknti yok
https://www.google.com.tr/search?q=k%C4 ... B489%3B271 sol taraftaki iğne gibiydi kahverengi olan
lazka yazdı:aşırı bir ağrı olmadıysa (yürüyemeyecek kadar) sorun yok
öyle bi problem yaşamadım sadece ilacın deri altında kalıp bi etkisini görememekten korkuyorum 1 hafta boşagitmesin
-
- Yeni Üye
Linkte cok resim var ama kahverengi gibi dediysen o insulin.enjektoru deri alti enjeksiyon olmus kullandigin ilaclar intramuscular yani kas ici sanirm.emilmeZ
_BlackLight_ yazdı:Linkte cok resim var ama kahverengi gibi dediysen o insulin.enjektoru deri alti enjeksiyon olmus kullandigin ilaclar intramuscular yani kas ici sanirm.emilmeZ
herhangibi şişme yok deri altında kalıp emilmeseydi şişerdi heralde
-
- Yeni Üye
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Uç insülin iğnesi ucuysa kasa zerk olmaz
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 1 misafir