Kür Konusunda Sıfır Bilgiliyim Yardım

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
kenan
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez

Kür Konusunda Sıfır Bilgiliyim Yardım

Mesaj gönderen kenan »

Merhaba arkadaşlar.Spor hocalarım olsun arkadaşlarım olsun kimse önermiyor streoid kullanmamı.Fakat takıntı yaptım kulllanacağım.Etrafta bilen biriside bulamadım.Hocalarım yardımınıza ihtiyacım var.Ben tam 180 boyunda 93 kg bu sporda 6 aylık geçmişi olan streoid konusunda bir acemiyim.Son 3 veya 2 aydır un ve şekeri tamamen kestim.Supplementte kullanıyorum.Şimdide streoid kullanacağım.Vücut geliştirme yarışmalarına katılmak gibi bir amacımda var.Forumları okudum bir kaç gündür ama açıkçası kendi kürümü yapacak kadar bilgi sahibi olamadım vakitte bulamamıştım.Bana hiç bilgisiz biri olduğumu dikkate alacak şekilde size zahmet ilk önce yağlarımı atmam için cut kürü sonrada diğer gerekli kürleri anlayabileceğim şekilde yazarsanız çok iyi olur.Sormak istediğim birşeyde var 8 hafta boyunca cut kürü önerdiniz diyelim sonra bu 8 hafta bittikten sonra diğer örneğin bulk kürüme nekadar süre sonunda geçicem?Kendi kürümü yazabilecek seviyeye nasıl gelebilirim?
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: Kür Konusunda Sıfır Bilgiliyim Yardım

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Oncelikle 6 ay cok kisa kür icin kullanmani tavsiye etmez bu seviyede kimse.
Ikincisi yasini yazmamissin olcu bilgin yok yarisma demissin yarisma iyi bir ekonomiye ve bos vakite bakar .

Idman olarak idman sistemini degistirebilirsin.ama kimse 6 aylik bir sporcuya kur onermez .vakti gelince gereken yardimi alabilirsin buradan
kenan
Yeni Üye

Mesaj gönderen kenan »

yaşım 23 yeterli gelirim var.Zaman dersen zaten pc başına geçmeye zamanım olmadı onun dışında spora bolca vaktimi ayıran biriyim.ölçülerimi sonra yazabilirim.6 ay az bir vakit fakat riski göze alıyorum.bilinçsizce kullanmak istemiyorum buradanda yardım alamazsam sıkıntıya düşerim.
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Anladim basarilar simdiden
kenan
Yeni Üye

Mesaj gönderen kenan »

yardım bekliyorum arkadaşlar yokmu biri.. :?:
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Klasik hacim kürümüzden uygulayabilirsin illa kullanacağım diyorsan
1-10 hafta 500 mg test enanthate
1-10 hafta 400 mg deca
1-4 hafta 40 mg danabol
Özel mesaj ile ürün bilgisi ve teminat konusu hakkında seni bilgilendiriyorum
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
kenan
Yeni Üye

Mesaj gönderen kenan »

Çok saolun lennox hocam beklediğime deydi artı olarak c vitamini ve çinkoda ekledim küre.Kürler arası minumum 3 aymış heralde 4 ay ara verip gelişmeleri yazar tekrar sizleri rahatsız ederim artık.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Vitaminleri dilediğin gibi kullanabilirsin normal kullanım dozajlarına uyman yeterli olacaktır
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir