Primobolan-Enentat kürü (lütfen yardım)

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
korku
Yeni Üye

Primobolan-Enentat kürü (lütfen yardım)

Mesaj gönderen korku »

Merhaba arkadasımın hesabından giriyorum. Burada okuduklarım ve aldıgım bilgilerin dogruluk oranından dolayı sizlere danışıyorum umarım beni bilgilerinizle aydınlatırsınız.
Bilinçsizce primobolan vurmustum 3 kür sadece primobolan 8 hafta piramit sistemde yani ilk kürüm degil diyebilirim. Ciddi acıdan kür yapmayı düşünüyorum.
21 yaşımdayım 40 cm kolum 181 boyun %14 yag oranım var. 3 senedir spor yapıyorum. Fotogram atmak isterdim ne yazık ki bilmiyorum. Hacim almak istiyorum.

Enentat-Primobolan Kürü
8 haftalık kür
8 hafta boyunca hafta 200 mg primobolan
1-2-3 hafta 250 mg enentat
4-5-6 hafta 500 mg enentat
7-8 hafta 250 mg enentat
8 hafta boyunca hergün 1 adet proviron
6-7-8-9 hergün 1 adet arimidex
9 hafta 5000 mg pregnyl
Haftada 1 adet B vitamini complex

Beni aydınlatıgınız icin şimdiden teşekkür ederim. Size sporda başarılar dilerim.
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: Primobolan-Enentat kürü (lütfen yardım)

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

kardes 7-8 de neden 250 ye dusuruyorsun enantetı?
5000 pregnly ı neden kullanıyorsun kuun kısa ve hafif?hemen bır mantık kur kür boyunca 1 adet provıron sana yetıyorsa pregnly cok cok fazla gelecektır.

onun dısında kürünü 2 hafta daha uzatabılırsın bence 10 hafta 200 primo da olur bence 400 de olur.

200 ıse 250 enantat yetrlıdır.500 e yukseltmen guzel vucut sasırır ama dusurmene gerek yok
400 olacaksa 500 enatat baslayıp 500 bıtırmen mantıklıı. yada 750 ye yukseltebılırsın
korku
Yeni Üye

Mesaj gönderen korku »

Acıkcası steroid konusuyla ilgili cok bilgim yok bende hocaların tavsiyesini degerlendiriyorum. Ama cok ta abartıya kaçmak istemiyorum. Biraz korkum var acıkcası :). Burada sizlerin kesin bilgisine muhtacım acıkcası. Bende iyi bir hocadan almıstım oysa ki bu kürü.. Nasıl yapabilirim az yan etkili bir bicimde... Primobolan 300 enentat 500 vurmus olsam 10 hafta boyunca yanında ne kullanmam gerekiyor.
_BlackLight_
Yeni Üye

sımdı bıldıgım kadarıyla primabolan genelde 100 mg olarak satılıyor fakat 200 mg olarak satılanıda olabılır eger 200 mg olarak uretılenlerden alırsan 300 mg zor olabılır ama 100 mg olur muhtemelen alacagın onda sıkıntı olmaz

300 prima 500 enantet gayet mantıklı yanına t-bolde eklesen hıc fena olmaz bence tabı sen bılırsın.
yan etkılerını azaltman ıcın ılacların kımyasını bılmek gerek

enanatete androjen turevıdır anabolızanının baskıladıgı testesteronunu kür boyunca yapay olarak karsılar bır yan etkısı yok(anabolızanın baskısını kaldırdıgı ıcın boyle dedım tek kullanılırsa sonrasında arımıdex ,klomen vs... kullanmalısın ama tek kullanmayacaksın.)

primabolan dht ailesinden bır ılactır yanı erkeklık genlerını belırleyen bır hormondur.testesteronun türevlerınden yanı(dihidrotestesteron)
yan etkılerınde sac dokulmesı prostat vb... etkıler soylenmekde bunlardan korunman ıcın zinc yani çinko vitamini b ailesi komplex vıtaminlerini ve enson olarakda provironunu eksık etmezsen bır sıkıntı yasamazsın

not:planın cercevesınde beslenmen agır olacaktır yanı yuksek proteın ve ortalamanın ustunde karbonhıdrat tuketımınde karacıgerın azda olsa yorulabılır bunun ıcınde karacıger koruyucu deve dikenı ekstratı kullanırsan hersey tamamdır BENCE.

p.c.t. hakkında hıc kımseye tavsıye ve yardımda bulunmuyorum tavsiye veren kisinin bılgı ve tecrubesı ne olursa olsun tavsıye alan kisinin libido ve saglık durumunu bılmeden tavsıye yapması dogru degıl bence.haa eger bırı gozumun onunde kür yapar ne yer ne ıcer provıronunu kullanırmı vıtamınlarını kullanırmı buları gorurum sonucta pct ıcın tavsıye verırım ama dıger turlu sanal alemden boyle onemlı konuda tavsıye veremem hersey gönlunce olsun basarılar.
korku
Yeni Üye

Mesaj gönderen korku »

Verdiginiz bilgiler beni nasıl mutlu etti bilemezsiniz cok teşekkür ederim ciddiyetiniz icin.
Anladıgım kadarıyla 10 haftalık kür 300 mg primobolan 500 mg enentat.
Yediklerimden de bahsetmek isterim protein ve karbonhidrat yüksk yiyorum yani kendimce :).
Protein 250-300 gr Karbonhidrat 400-700 gr arası.
Whey protein,amino asit ve creatin kullanıyorum yani kür esnasında da kullanacagım.
Azda olsa kendimi anlattıgımı düşünüyorum. Pct icin öneriniz nedir ?
10 hafta 500 mg enentat 300 mg primobolan b vitamini complex vurulurum diye düşünüyorum.
_BlackLight_
Yeni Üye

rica ederim.

gunluk 250 -300 gram proteın yalnız cok yuksek bır deger kilox2 gram proteın yeterlıdır hatta fazla bıle gelebılır.unutmamak gerekirki proteinin vucutta komplex bır depo seklı yoktur yağ türevi olan lipide dönüşür ve oyle depo edılır yani kısaca fazla proteın YAĞLANMA ve KOLESTEROL demektir.

400-700gram arası karbonhıdrat demıssın yarım kilo karbonhidratı nasıl almayı planlıyorsun acaba ciddi olarak soruyorum :D .en yakın karbonhıdrat dostumuz pirinç ki pirincin dısındaki koaly karbonhidrat kaynakları ekmek meyve vs... bunlarda ekstradan yaglanmaya zemın hazırlar ozellıkle yatmadan once alınan meyve .o yuzden karbonhıdratta aşırı bence.proteın tamam 250 gram eyvallah ama 400 700 gram karbonhıdrat...?%&&/)(!'êrroré!'^+%&/()=?___--

p.c.t. ben önermem degerlı hocalarımız onerebılır daha saglıklı olur.

beslenme konusunda ufak bır tavsıye .primabolan kaslara fazaladan proteın tasıma mantıgında bır ılactır unutmamamız gereken bır konuda şudur ki proteınler kaslara İYİ YAĞ yani kaltiteli yaglar ile tasınır yanı ceviz,yulaf tahıl vb... besınler cok onemlı bunlar sızı extradan yaglandırmaz ve ilacınızın işlevine dogru hızmet ettırır.primabolandan bahsettım diyeli beslenmek cok onemlı bu sürecte şöyleki 700 gram etı 350 -350 2 ogunde degıl

200-200-200-200 yanı 800 grama cıkararak almak ilaveten yıyecegınız 2 bardak pırıncı 2 ogunde degıl mumkun olan en yuksek ogun sayısında tuketmek cok onemlı.

supplement kullanımlarınıda ekonomıye göre ayarlamak gerekıyor.maddi durumum var dersen idman oncesı ve ıdman sonrası 2 kullanım döngüsü gayet besleyıcıdır.kolay gelsın
korku
Yeni Üye

Mesaj gönderen korku »

Verdiginiz bilgiler icin teşekkür ederim yardımcı oldunuz ☺
korku
Yeni Üye

Mesaj gönderen korku »

10 haftalık primobolan ve enantat kürü.
Haftalık 300 mg primobolan 500 mg enantat kürü için pct vitamin önerisi olan var mıdır acaba ?
Bilgisinde kararlı birinden cevap bekliyorum lütfen. Whey protein,amino asit ve creatin kullanıyorum. Kür esnasında ögrendigim kadarıyla b komplex ve deve otu dikeni kullanacagım. Pct için bilgilendirirseniz sevinirim.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Uzun esterli ilaçlarda piramit gereksiz.
5 haftada bir artırabilirsiniz (20 haftalık kullanımlarda)
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
özel
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen özel »

arkadaslar yapmayın etmeyın 250 300 gr proteinler ya 160 gr bile gelişme oluyor 140 kg juy cutler 9 ögünde o kadar alıyor bizler mr olimpia deiliz 200 gr bile alsan agırlık antremanın sonunda muhakkak bi 20 25 dk kardiyo şart

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot] ve 5 misafir