Sustanon - Primabolon Oneriler..
Sustanon - Primabolon Oneriler..
Herkese merhabalar...
Yaşım 22 boy 185 ve kg 85
10 hafta -- 1000 mg Sustanon / 600 mg Primabolon kuru yapmayı planlıyorum ekim ayı başında.Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Arimidex ve provirona ihtiyaç var midir ? Yorumlarinizi ve önerilerinixi bekliyorum.Teşekkürler saygılar..
Yaşım 22 boy 185 ve kg 85
10 hafta -- 1000 mg Sustanon / 600 mg Primabolon kuru yapmayı planlıyorum ekim ayı başında.Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Arimidex ve provirona ihtiyaç var midir ? Yorumlarinizi ve önerilerinixi bekliyorum.Teşekkürler saygılar..
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: Sustanon - Primabolon Oneriler..
Arimidex tek başına yeterli olur 3 günde bir tablet fazlasıyla iş görür
Sustanonu 5 günde bir vurmanı öneririm
Sustanonu 5 günde bir vurmanı öneririm
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
neden prima onu anlamadım etkisi düşük bi ilacı vucuda bukadar çok sokmanın manası varmı yoksa kafanamı esti ben anlamadım
bunun 3 ay sonrası 20 hafta uzun ester tren bolde testo GH gibi yüklü bir kür yapmayı planlıyorum da o yüzden.amaç ve hedef meselesi diyelim 

- lennox77
1000 mg Sustanon çok fazla ben 500 mg gibi okudum yanlış olmuş.
Pick yapacak bir androjen türevi için çok fazla bir rakam Sustanon,500 mg idealdir.
İlk iğneni 1.gün vuruyorsun (250 mg). Aradan 5 gün geçiyor ikinci 250 mg dozajını vuruyorsun. Yarılanma süresi en iyi böyle çalışıyor Sustanon'da.
10 günde 2 ampul vurmuş oluyorsun,dalgalanmasını minimuma indiriyorsun
Pick yapacak bir androjen türevi için çok fazla bir rakam Sustanon,500 mg idealdir.
İlk iğneni 1.gün vuruyorsun (250 mg). Aradan 5 gün geçiyor ikinci 250 mg dozajını vuruyorsun. Yarılanma süresi en iyi böyle çalışıyor Sustanon'da.
10 günde 2 ampul vurmuş oluyorsun,dalgalanmasını minimuma indiriyorsun
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
anladım hocam teşekkür ederim.peki 24 hafta bolde testo kürünün herhangi bir yan etkisi olur mu? son 10 haftaya da tren+Gh koymayı düşünüyorum.
- lennox77
20 hafta biraz daha rahat olur diye düşünüyorum
15.haftadan sonra sperm üretiminde SOS vermeye başlayabiliyor vücut.
20 hafta bir yaparsın,sorun olmazsa devam edebilirsin
15.haftadan sonra sperm üretiminde SOS vermeye başlayabiliyor vücut.
20 hafta bir yaparsın,sorun olmazsa devam edebilirsin
cok teşekkür ederim hocam.PCT konusunda da kür bitiminden 15 gün sonra 3 adet 1.500 prengly ve 40 mg nolvadex - 100 mg klomen düşünüyorum.
kür içinde de gün aşırı yarım tablet arimidex düşünüyorum.
kür içinde de gün aşırı yarım tablet arimidex düşünüyorum.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 3 misafir