İlk Kür(Deca-Growt,Primabolan ve diğerleri.)

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
ClarkKent
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

İlk Kür(Deca-Growt,Primabolan ve diğerleri.)

Mesaj gönderen ClarkKent »

Merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır body ile uğraşmaktayım ama hiçbirzaman o istediğim vücuda kavuşamadım.Direk işin aslına giriyorum.Seneye Bestmodela katılıcam artık kafamda da belirledğim üzere steroid kullanmaya karar verdim. Gittiğim salonun spor hocasından da bu konuda yardım istedim . Bana deca,growth,primabolan ve daha adını bilmediğim bir kaç ürün daha söyledi ve 2000tl gibi fiyat çıkardı.(sizce pahalı mı uygun mu ) Diğeriyse arkadaşımın hocasına sorduk o da benim hakkımda " çocuğu mahvedecekler demiş gülmüş primabolan falan önermemiş . Eskiden protein tozu alırken herkes bir şey diyodu kararsız kalıyodum . Şimdi yine aynı muhabbet . Sizinde bilgilerinizi ve görüşlerinizi almak istiyorum .
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 99 kez

Re: İlk Kür(Deca-Growt,Primabolan ve diğerleri.)

Mesaj gönderen UncleO »

bu yazılanların hepsi ilk kür için fazla zaten. forumdan başlangıç kürlerine göz atabilirsin.
ClarkKent
Yeni Üye

benim asıl öğrenmek istediğim benim hocam bunları öneriyo ama arkadaşımın hocası önermiyo ? Birde bunlar 2000 tl eder mi paramı boşa harcamak istemiyorum şubata kadar hazır olmam lazım.
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 99 kez

Mesaj gönderen UncleO »

ve adını bilmediğin ve yazmadığın ürünlerin fiyatının ne tutacağını ve diğer ürünlerle kombine olup olmayacağını kimse bilemez. detaylı olarak yazarsan bir yorum yapabiliriz ancak
ClarkKent
Yeni Üye

işin aslı şöyle diyim ben bunların ismini bile almak için kırk takla attım nasıl desem ağlamayana emzik yok derler ya öyle . Hergün sora sora artık tamam yapalım dediler bunları söyledi liste yaz diyorum adama hayla bekliyorum yani . İnternette bu forumla karşılaştım neyin ne olduğunu öğrenmek ,bilgi almak için üye oldum . Bana dedikleri bu saydıklarım + koruyucular hepsi içinde olucakmış .
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

ClarkKent yazdı:işin aslı şöyle diyim ben bunların ismini bile almak için kırk takla attım nasıl desem ağlamayana emzik yok derler ya öyle . Hergün sora sora artık tamam yapalım dediler bunları söyledi liste yaz diyorum adama hayla bekliyorum yani . İnternette bu forumla karşılaştım neyin ne olduğunu öğrenmek ,bilgi almak için üye oldum . Bana dedikleri bu saydıklarım + koruyucular hepsi içinde olucakmış .

parasal rant ıcın saglıgımı zıyan etme ılk kur dıye mılyon tane baslık var arastır ılaclarıdaburda saglam arkadaslar var temın et cakma cok var piyasada cunku korkadan basla...
ClarkKent
Yeni Üye

forumu araştırıyorum . parasal konuyu açmamın nedeni örneğin 500 lük birşeyi 1500e almak istememem ben clenbuterolu 25 tl ye almıştım arkadasımın hocasından kendı hocam 70 tl fiyat çekti o yüzden sordum.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Bunların adını,sanını öğrenmen için 40 taklaya da gerek yok herhangi bir para vermene de. Forumda ''Anabolik Steroidler'' bölümünde başlangıç seviyesindeki steroid kullanıcıları için yeterli bilgi mevcut.
Bir bütçe sorarsan da başlangıç kürü max 500-600 tl tutar
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
_BlackLight_
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

growth+deca ... adam akıllı bır growth kürü zaten 4000 5000 tl nın altında tutmuyor decası testosu bılmemnesı 1000 ed onları say ki yetmez growth boyunca bunun proteını koruyucuları pctsı degil 2000.abartı olcak ama 10000 tl yı rahat bulur tamamen rant ıcın soylemıs hocan.

ayrıca best model kampına kabul edılırsen ve gıdersen orada kür yapacaklar sizlere zaten girdiginiz gibi cıkmayacaksınız ordan.sadece best model ıcın bırseyler yapacaksan hıc yapma bekle orda yapacaklar ki oraya gırmeden vucudun sana eksra bır artısı olmayacak.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir