Steroidlerin Bagisiklik Sistemini Baskilamasi ????
Steroidlerin Bagisiklik Sistemini Baskilamasi ????
Pek cok yerde steroidlerin bagisiklik sistemi uzerine baski yaptigi ve hastaliklara on ayak oldugunu okudum ancak net bir bilgi edinemedim hocalarimizdan hepimizin aydinlanmasi icin bir yorum bekliyorum tessekur ederim .
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: Steroidlerin Bagisiklik Sistemini Baskilamasi ????
Oral steroidler buna etki etmekte.
Ama düzgün dozajlarda kullanıcıların ulaşabileceği (danabol,winstrol,anadrol vs) kalıcı bir sorun yaşatmaz.
Mide ağrısı da çekebilirsiniz. Gaviscon tablet veya şurup öneririm o sıkıntıyı yaşayanlara da
Ama düzgün dozajlarda kullanıcıların ulaşabileceği (danabol,winstrol,anadrol vs) kalıcı bir sorun yaşatmaz.
Mide ağrısı da çekebilirsiniz. Gaviscon tablet veya şurup öneririm o sıkıntıyı yaşayanlara da
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
lenoxx hocaya katılıyorum. Dokor sana aspirin yazmış ve günde 10mg kullanıcaksın diyor ama sen kalkıp 20mg kullanırsan aspirin bile sana dokunur ve yan etkisi olur ...
-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
Bizim bu ilaçlar bütün marifetini kırmızı renkli kan hücrelerinin sayısını çoğaltarak gösteriyor lakin bu esnada beyaz renkli olanların ne hikmetse sayısı azalıyor
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot] ve 2 misafir