kür sonrası bakım ?

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
ayk
Yeni Üye

kür sonrası bakım ?

Mesaj gönderen ayk »

merhabalar ilk kürümü geçen hafta cumartesi itibariyle bitirdim ama sitede aramama rağmen kür sonrası bakımla ilgili ayrıntılı bir başlık bulamadım spor hocam pregnyl olmam gerektiğini söyledi ama ayrıntıları hakkında tatminkar cevaplar alamadım tam boldenon sustanon küründen çıktım şimdi yapmam gerekenler tam olarak nelerdir acaba ?
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: kür sonrası bakım ?

Mesaj gönderen lennox77 »

PCT ile ilgili hiç yoksa 100 tane post bulurum burda sana nasıl bakındın da bulamadın merak ediyorum ???

Defalarca söyledim PCT basit bir iş değildir PCT'yi nasıl yapalım diye soruyorsanız kürünüzle ilgili tüm ayrıntıları vermeniz gerekmekte (ilaç,dozaj,hafta)
Bunu da her PCT konusunda belirtmişimdir pek bakmamışsın anlaşılan
Dozajlarını ve süresini yazarsan yardımcı olalım
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
ayk
Yeni Üye

Mesaj gönderen ayk »

aramalarda türkçe karakter sıkıntısı oldu hata mesajları çıktı sürekli karşıma kür ayrıntılarım şöyle boldenon 2000 1 mg 10 hafta boyunca her pazartesi sustanon ile karışık son 5 hafta ektradan her cuma 1 sustanon geçen hafta cuma son sustanonumu yapıp kürü tamamladım cevap için şimdiden teşekkürler
Kullanıcı avatarı
lennox77

Pregnyl'e gerek yok bu kürün PCT'si için
1-3 hafta 100 mg Klomen (günlük)
1-3 hafta 30 mg Nolvadex (günlük)
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
ayk
Yeni Üye

Mesaj gönderen ayk »

hocam tam anlamadığım için soruyorum 1-3 hafta olayını tam çözemedim 3 hafta mı devam etmeliyim
Kullanıcı avatarı
lennox77

Evet 3 hafta kullanmalısın

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot], IBM Research [Bot] ve 2 misafir