Yeniden yapılanma dönemim için yardım (RESİMLİ)

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
biceps35
Yeni Üye

Yeniden yapılanma dönemim için yardım (RESİMLİ)

Mesaj gönderen biceps35 »

.
En son biceps35 tarafından Sal Şub 04, 2014 2:14 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 99 kez

Re: Yeniden yapılanma dönemim için yardım (RESİMLİ)

Mesaj gönderen UncleO »

daha önce kür yaptınızmı ilkmi olacak? geçirdiğiniz hastalık nedir? tekrar idmana başlayalı nekadar oldu? şuan supplement kullanmaya başladınızmı? son olarak yaş kaç?
biceps35
Yeni Üye

.
En son biceps35 tarafından Sal Şub 04, 2014 2:15 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
biceps35
Yeni Üye

.
En son biceps35 tarafından Sal Şub 04, 2014 2:15 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni

Mesaj gönderen UncleO »

bildiğim kadarı ile vücutta su birikimi FMF ataklarını tetikliyor. bu yüzden vücutta su tutmayan ilaçlarla bir kür yapman yararına olacaktır.
FMF için kolşisin diye bir ilaç vardı. senin ilacın etken maddeside aynı.. ayrıca yapacağın kürde danabol kullanma. ayrıca kullanacağın zayıflama ilaçlarıda FMF ataklarını tetikler. zayıflama ilaçlarından da uzak durman gerekir. sonuç olarak şu şekilde bir kür yapabilirsin.

12 hafta:
1-12 hafta 500mg sustanon
6-12 hafta Nandrolone Phenylpropionate (Durabolin) bu decanın su tutmayan versiyonuda diyebilriz.

beslenmene dikkat edersen zaten yağlanma problemin olmaz. temiz beslenmelisin.
ayrıca supplementlerde NOX gibi preworkout ürünlerden de uzak durman gerekir. Creatin kullandığın takdirde ataklarını tetikleyecektir. Glutamin alabilirsin. Whey, izole whey glutmin, amino asit tabletlerde problem yok. ayrıca L-carnitine i ayrıca alma.

bu tarzda bir kür yeterli olacaktır ve FMF ataklarını tetiklemez.

Geçmiş olsun.
biceps35
Yeni Üye

.
En son biceps35 tarafından Sal Şub 04, 2014 2:16 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
biceps35
Yeni Üye

hocam T.enantat yerine sustanon kullanmamız su tutma probleminden sanırım Bu etkide çok fark yaratırmı? Decayla sustanon aynı zamanda kesmemiz sıkıntı olurmu genelde testo 2 hafta daha uzatılıyor.ilk kürde deca secmemizin nedeni hastalık yüzünden ilac kısıtımı?Cok soru soruyorum k.bakmayın.cahiligime verin
ozan119
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 10 kez
Aldığı teşekkür: 9 kez

Mesaj gönderen ozan119 »

okuyunca ok üzüldüm kardeşim geçmiş olsun gerçekten sağlık en önemli şey başına gelen anlıyor :(
biceps35
Yeni Üye

ozan119 yazdı:okuyunca ok üzüldüm kardeşim geçmiş olsun gerçekten sağlık en önemli şey başına gelen anlıyor :(

teşekkür ederim kardeşim hakikkatten sağlık dünyanın en önemli şeyi kayıp edilince daha çok anlakılıyor.Allah hepimize saglıklı ömür versin :)
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni

Mesaj gönderen UncleO »

hastalığın nedeni ile su tutmayan ilaçlar kullanman gerek. vücutta biriken su FMF ataklarını tetikleyeceği için su tutmayan ilaç önerdim. Normande boldenon öneririrm ilk kür için ama oda su tutuyor. decada çok fazla su tutar. tek ester enanthate cypionate sustanondan daha etkilidir ama onlarda su tutar. bu yüzden sustanon ve NPP önerdim. testo tek başına kürde eksik kalır. yanında Durabolin (NPP) eklersen daha iyi verim alırsın ve su tutmayan ilaçlar bunlar. Çok bir fark yaratmaz. rahatlıkla kullanabilirsin. aynı zamanda kesebilirsin problem olmaz. zaten sustayı 750mg olarak ayarlayacaksın ki NPP nin yarılanma ömrü ortalama 5 gün deca da 15 gündür. yani NPP yi testo ile aynı anda kesebilirsin hiç bir sorun olmaz. deca ile karıştırmamak gerek. yarılanma ömürleri farklı..

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot] ve 2 misafir