Merhaba,
Bende aşırı yeme bozukluğu var maalesef ve iştahımı kullandığım ilaçlar baskılamada yetersiz kalıyor. (Ventolin, clen vs.) Son çare olarak reductil yani sibutramin denemek istiyorum, fakat eczanelerde satışı yasaklanmış sanırım. Yurtdışından getiren varsa alabilirim. Başka iştah baskılayıcı bir ürün biliyorsanız, yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler...
Reductil Nereden Bulabilirim ?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- MuscuLarSerSeri
- Yeni Üye
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Re: Reductil Nereden Bulabilirim ?
sabahtan hazırlanmış 1 kg haşlama tavukla 500 gram lapa pirinci 5 tane kaba böl hergün dışarı al çantana götür 1 gün sadece akşam 5. öğünü yedikten sonra hiçbişeyin kalmaz zaten bitanesini yemek yaklaşık 28 dakikanı alır yanındada yarım litre su içersin
daha ne istiyosun nie böle birseyi sorun yapıosun anlayamadım

- cumhur_ant
- Yeni Üye
- Aldığı teşekkür: 1 kez
MuscuLarSerSeri yazdı:sabahtan hazırlanmış 1 kg haşlama tavukla 500 gram lapa pirinci 5 tane kaba böl hergün dışarı al çantana götür 1 gün sadece akşam 5. öğünü yedikten sonra hiçbişeyin kalmaz zaten bitanesini yemek yaklaşık 28 dakikanı alır yanındada yarım litre su içersindaha ne istiyosun nie böle birseyi sorun yapıosun anlayamadım
kardeşim aşırı yeme ihtiyacını bastıramama nefsine hakim olamama çok ciddi bir sorundur önüne geçmezsen gidişat obeziteye doğrudur ben öyle adamlar
tanıyorum çevremde adamı günde 6 öğün döv ama yemeğine karışma o kadar yani ,,,arkadaş mutlaka bu durumun önüne geçmesi lazım ki clen ventolin işe
yaramadıysa sorun ciddi demektir...
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Sibutramin bu durum için etkili bir ilaçtır,uncle0'dan daha ayrıntılı bilgi alabilirsin
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
foruma yeni uye oldum ve uncle0 size ulaşmam gerel mesajda atamıyorum özelden lütfen ualşırmısınız bana? reductil hakkında görüşmek istiyorum
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir