Reductil Nereden Bulabilirim ?

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
maniac_lord
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez

Reductil Nereden Bulabilirim ?

Mesaj gönderen maniac_lord »

Merhaba,

Bende aşırı yeme bozukluğu var maalesef ve iştahımı kullandığım ilaçlar baskılamada yetersiz kalıyor. (Ventolin, clen vs.) Son çare olarak reductil yani sibutramin denemek istiyorum, fakat eczanelerde satışı yasaklanmış sanırım. Yurtdışından getiren varsa alabilirim. Başka iştah baskılayıcı bir ürün biliyorsanız, yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
MuscuLarSerSeri
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: Reductil Nereden Bulabilirim ?

Mesaj gönderen MuscuLarSerSeri »

sabahtan hazırlanmış 1 kg haşlama tavukla 500 gram lapa pirinci 5 tane kaba böl hergün dışarı al çantana götür 1 gün sadece akşam 5. öğünü yedikten sonra hiçbişeyin kalmaz zaten bitanesini yemek yaklaşık 28 dakikanı alır yanındada yarım litre su içersin :D daha ne istiyosun nie böle birseyi sorun yapıosun anlayamadım
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 99 kez

Mesaj gönderen UncleO »

sibutramin 15 mg - 100 tablet fiyat 310 TL.. dilersen sipariş ile 1 hafta civarı elinde olur..
Kullanıcı avatarı
cumhur_ant
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen cumhur_ant »

MuscuLarSerSeri yazdı:sabahtan hazırlanmış 1 kg haşlama tavukla 500 gram lapa pirinci 5 tane kaba böl hergün dışarı al çantana götür 1 gün sadece akşam 5. öğünü yedikten sonra hiçbişeyin kalmaz zaten bitanesini yemek yaklaşık 28 dakikanı alır yanındada yarım litre su içersin :D daha ne istiyosun nie böle birseyi sorun yapıosun anlayamadım

kardeşim aşırı yeme ihtiyacını bastıramama nefsine hakim olamama çok ciddi bir sorundur önüne geçmezsen gidişat obeziteye doğrudur ben öyle adamlar

tanıyorum çevremde adamı günde 6 öğün döv ama yemeğine karışma o kadar yani ,,,arkadaş mutlaka bu durumun önüne geçmesi lazım ki clen ventolin işe

yaramadıysa sorun ciddi demektir...
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Sibutramin bu durum için etkili bir ilaçtır,uncle0'dan daha ayrıntılı bilgi alabilirsin
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
deniz34
Yeni Üye

Mesaj gönderen deniz34 »

foruma yeni uye oldum ve uncle0 size ulaşmam gerel mesajda atamıyorum özelden lütfen ualşırmısınız bana? reductil hakkında görüşmek istiyorum

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir