TRİBESTAN-SOPHARMA

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
bilekçi
Yeni Üye

TRİBESTAN-SOPHARMA

Mesaj gönderen bilekçi »

arkadaşalar iyi günler elinde orginal tribestan temin eden arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi bana acil bu üründen lazım teşekkürler.
bilekçi
Yeni Üye

Re: TRİBESTAN-SOPHARMA

Mesaj gönderen bilekçi »

arkadaşlar yardım edebilcek kimse yok mu ya????? hiç eşi dostu arkadaşı satan yok mu bu site de her türlü ilaç bulunuyor bi benim dediğim ilaca mı kimse cevap yazmıyor veya internet aracılığıyla satan site bilen var mı onda bari yardımcı olun .bu ürünü bulmam gerekiyo arkadaşlar
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 99 kez

Mesaj gönderen UncleO »

yurtdışından gelen ilaçlar kolay yollardan gelmediği için yurtdışından tribulus getirmek çok pahalıya mal olacağı için bu ürünü bulman çok zor..
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Temin edebilecek arkadaş olursa bulur tabii ki de hemen konuyla ilgilenilmiyor diye kötüye yormamak lazım. Uncle'ında dediği gibi zor bulunan ilaçlardan biri ve piyasası pahalıya geliyor. Bende aynı şekilde Halotestin arıyorum mesela ama maalesef
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
bilekçi
Yeni Üye

Mesaj gönderen bilekçi »

halotestin arıyosan benim yıllardır ilaç aldığım ve ilacı yurt dışından kendi getirdiği abim var balkan pharma markalı istersen sorar öğrenirim onda halotest vardır
Kullanıcı avatarı
onur_odabas
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 3 kez

Mesaj gönderen onur_odabas »

orjinal tribestan türkiye de tek vem ilaç adlı firmada var arkadaşlar..aşağıda linkini verebilirim ..
http://www.vemilac.com/?Dil=Tur&Page=Ur ... rubu&UID=2
aynı zamanda protein34 adlı sitede de var görünüyo sanırım vem ilaç firmasından temin edip satıyolar onund linkini yazıyorum..ikisinden de temin edebilirsiniz..
http://www.protein34.com/enerji-guc-pr1 ... let-pr3312
aet63
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 25 kez

Mesaj gönderen aet63 »

konuyu tekrar aktif etmiş olucam ancak benim bu ürünle veya buna benzer ürünlerle ilgili sorularım olucak.

PCT'de Nolvadex-Klomen ile beraber kullanımı uygun mudur ?

12 hafta 500 mg Testo - 6 hafta 30 mg Dianobol küründeyim. Boy 176- kilo 78(74 ile başladım 2 haftada 4 kilo aldım)

PCT'de

1 hafta 40 mg -3 hafta 20 mg Nolvadex
4 hafta 50 mg Klomen

kullanacağım. Deve dikeni ile desteklemek istedim. Elimde yarım kutu 1500 mg yüksek saponinli Biotech var ancak daha önce supplement kombinimde kullandığımda pek hissedilebilir bir etkisi olmamıştı ondan bu işin en orjinaline yönelmek istedim.

PCT'de deve dikeni kullanımı konusunda sizin görüşleriniz nelerdir ? Güvenilir olmadığını düşündüğüm bir web sitesinde indirimde şu an hatta. Hocalarımızdan temin eden var mı ? PCT dizaynımda bir yanlışlık var mı onu da sorayım.

Mesaj gönderen standart »

Tribulus ürünlerinin cinsel istek arttirmaktan bsşka bir işe yaramadığı gibi bir iddia var.
Bu gibi ürünlerin yararını gören oldu mu.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir