pct yardım
pct yardım
kürüme başladım arkadaşlar 1-10 arası 500 mg sus 500 mg boldenon
1-4 hfta 30 mg danabol 2-9 200 mg parabolan pctyi nasıl yapıım
1-4 hfta 30 mg danabol 2-9 200 mg parabolan pctyi nasıl yapıım
Re: pct yardım
Sustanon kullanıyorsan dianabole gerek yok dianobol kana geç karışan ilaçlarda ( testestrone ent. ) kickstart için kullanılır yani ilaç kana karışana kadar verim almak için ama sustanon zaten 4 zaman salınımlı yani boşuna karaçiğrerin yorma .
- zyzz
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 18 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
Merhaba
Sustanon kullanıyorsanız Pregnyl şart. Sustanon horman dengesiyle çok oynayan bir androjendir.
Son sustanon iğnesinden 2 hafta sonra 1 adet 1500iu pregnyl, 5 Gün sonra 1 adet daha 1500iu pregnyl
ve 4 hafta boyunca nolvadex günlük 30mg şeklinde pct yaparsanız doğal testo seviyeniz.
hızlı bir şekilde yerine gelecektir.
Bu arada Pct sırasında Kreatin de kullanmanız doğal testo açısından yararınıza olacaktır.
İyi forumlar
Sustanon kullanıyorsanız Pregnyl şart. Sustanon horman dengesiyle çok oynayan bir androjendir.
Son sustanon iğnesinden 2 hafta sonra 1 adet 1500iu pregnyl, 5 Gün sonra 1 adet daha 1500iu pregnyl
ve 4 hafta boyunca nolvadex günlük 30mg şeklinde pct yaparsanız doğal testo seviyeniz.
hızlı bir şekilde yerine gelecektir.
Bu arada Pct sırasında Kreatin de kullanmanız doğal testo açısından yararınıza olacaktır.
İyi forumlar
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
zyzz arkadaşımız PCT'yi düzgün yazmış bende katılıyorum. Farklı olarak önerebileceğim tek şey kür boyunca 3 günde 1 tablet arimidex,ve kür sonunda da aynı şekilde 3 günde 1 tablet arimidex (PCT süresince 3 hafta boyunca) Kür boyunca ve PCT'de başka bir anti östrojene gerek kalmayacaktır
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: FAST Enterprise [Crawler] ve 4 misafir