Merhaba,
Deca-testo küründe tansiyonum aşırı şekilde fırlıyor, akşam çarpıntı ve ateş basmasından uyumakta zorluk çekiyorum. Bu problem için ne kullanabilirim acaba?
Tansiyon Problemi Hakkında.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
-
- Yeni Üye
- UncleO
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 99 kez
Re: Tansiyon Problemi Hakkında.
Testosteron kan basıncı ve tansiyonu yükseltebilir ve yüksek tansiyon baş ağrısı yapabilir. Kalp rahatsızlığı ve gizli tansiyonun varsa bu neden olmuş olabilir. Kürü bitirince normalde dönecektir fakat bir doktora görünmekte yarar var bence. Diderali doktor mu önerdi sana? Dideral betabloker dır geçici çözüm olabilir ama yine de doktor a görünmekte yarar var.
-
- Yeni Üye
UncleO yazdı:Testosteron kan basıncı ve tansiyonu yükseltebilir ve yüksek tansiyon baş ağrısı yapabilir. Kalp rahatsızlığı ve gizli tansiyonun varsa bu neden olmuş olabilir. Kürü bitirince normalde dönecektir fakat bir doktora görünmekte yarar var bence. Diderali doktor mu önerdi sana? Dideral betabloker dır geçici çözüm olabilir ama yine de doktor a görünmekte yarar var.
Doktor önermedi, ben eczaneden aldım. Kürün bitmesine az kaldı zaten, sonra tam teşekküllü tahlil yaptıracam bakalım. Bu arada tansiyonu yapan deca olabilirmi, sadece testomu tansiyon yapar?
- UncleO
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 99 kez
maniac_lord yazdı:UncleO yazdı:Testosteron kan basıncı ve tansiyonu yükseltebilir ve yüksek tansiyon baş ağrısı yapabilir. Kalp rahatsızlığı ve gizli tansiyonun varsa bu neden olmuş olabilir. Kürü bitirince normalde dönecektir fakat bir doktora görünmekte yarar var bence. Diderali doktor mu önerdi sana? Dideral betabloker dır geçici çözüm olabilir ama yine de doktor a görünmekte yarar var.
Doktor önermedi, ben eczaneden aldım. Kürün bitmesine az kaldı zaten, sonra tam teşekküllü tahlil yaptıracam bakalım. Bu arada tansiyonu yapan deca olabilirmi, sadece testomu tansiyon yapar?
Evet decanın yan etkilerinde yüksek tansiyon ve burun kanaması da var. zaten burun kanaması yüksek tansiyon neticesinde meydana gelebiliyor. genellikle haftada 400mg decayı geçersen görülebilir. Yani ya testosterone ve decanın muhtemel yan etkileri.
Ama kür bitiminde doktor kontrolünde yarar var ihmal etmemek gerekir. İleride ona göre önlem alabilirsin.
Geçmiş olsun..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir