kur programina ihtiyacim var...
kur programina ihtiyacim var...
Merhaba arkadaslar yaklasik 2 senedir vg yapmaktayim kisisel olarak istedigim seviyeye yaklastim fakat eksiklerim var.su ana kadar sadece protein tozu amino acid ve n.o.x kullandim sizlerden hacim kuru istiyorum.yardimci olursaniz cok sevinirim.vucut bilgilerim;
Kol:38,5
Gogus:110
Omuz:125
Kalca:80
Sizlerden hacim icin kur programi ve yaklasik maliyetini istiyorum.
Yardimci olursaniz cok memnun olurum.
Kol:38,5
Gogus:110
Omuz:125
Kalca:80
Sizlerden hacim icin kur programi ve yaklasik maliyetini istiyorum.
Yardimci olursaniz cok memnun olurum.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 10 kez
- Aldığı teşekkür: 9 kez
Re: kur programina ihtiyacim var...
bence şöyle bi kür güzel gider
500 testo enant.
400-600 arası boldenon
ilk 4 hafta 30-50 mg arası dianabol güzel olur
maliyeti markaya göre değişir ama bi 300 lira gözden çıkar şimdiden
500 testo enant.
400-600 arası boldenon
ilk 4 hafta 30-50 mg arası dianabol güzel olur
maliyeti markaya göre değişir ama bi 300 lira gözden çıkar şimdiden
- Hammerstorm
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 31 kez
- Aldığı teşekkür: 121 kez
Kür esnasında günlük 50 mg çinko 2000 mcg c vitamini , b kompleks ve multivitamin kullanabilirsin.Kür esnasında göğüs ucunda hassasiyet ya da ağrı olursa proviron duruma göre nolvadex ekleyebilirsin anti öströjenik etki için.
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
- cumhur_ant
- Yeni Üye
- Aldığı teşekkür: 1 kez
hemen kür maliyetini hesaplıyayım sana kardeşim 
testo e 20x 10tl 200
bolde şu bu farketmez 180-
danabol 120tl
çinko 16
c vitamini 16
en ucuz vitamin supradyn 15
b comlex 10
proviron 10
toplam 570 gibi bişey daha provironu çinko b c comlex i en az 6 şar 7 şer kere alacaksın proteinsiz bcaa sız kür zaten eksik kalır anlıyacağın hafif bir kür nerdeyse 700 800 tl ye patlıyor

testo e 20x 10tl 200
bolde şu bu farketmez 180-
danabol 120tl
çinko 16
c vitamini 16
en ucuz vitamin supradyn 15
b comlex 10
proviron 10
toplam 570 gibi bişey daha provironu çinko b c comlex i en az 6 şar 7 şer kere alacaksın proteinsiz bcaa sız kür zaten eksik kalır anlıyacağın hafif bir kür nerdeyse 700 800 tl ye patlıyor
maliyet oldukca yuksek geldı peki nerelerden temin edebilirim acaba
- cumhur_ant
- Yeni Üye
ozan119 yazdı:böyle bi kürde provirona ihtiyaç duycağını sanmıyorum
provirona kesinlikle ihtiyaç var bi rivayete göre dbol u 10 mg bile aldığında vucudun doğal testo üretimi 5 kat kadar düşüyormuş ,artı testo alıyosun vucut zaten yeterince var deyip testo üretmeyi kesiyomuş
doğal testoyu yükseltmek için proviron çinko( 100 mg ) creatin ve tribulus gibi şeyler kullanmak gerekli aksi halde vucut yapayım derken erkekliğnden olursun allah korusun

- cumhur_ant
- Yeni Üye
afili35 yazdı:maliyet oldukca yuksek geldı peki nerelerden temin edebilirim acaba
sitede güvenilir arkadaşlar var ürün satan , parti partide alabilirsin ben mesala 5 haftalık ürünü aldım şu an kullanıyorum daha sonra gidip diğer kısmınıda alıcam yoksa tek seferde 600 700 tl çıkarmak bizim için zor benim aldığım yerde (antalyada) satıcı abi istersen gel haftalık al ürünleri diyor buda çok kolaylık sağlıyo gerçekten böyle bişerlerde yapabilirsin
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 41 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
cumhur_ant yazdı:provirona kesinlikle ihtiyaç var bi rivayete göre dbol u 10 mg bile aldığında vucudun doğal testo üretimi 5 kat kadar düşüyormuş ,artı testo alıyosun vucut zaten yeterince var deyip testo üretmeyi kesiyomuş
doğal testoyu yükseltmek için proviron çinko( 100 mg ) creatin ve tribulus gibi şeyler kullanmak gerekli aksi halde vucut yapayım derken erkekliğnden olursun allah korusun
Bildigim kadarı ile proviron doğal testoyu yükseltmiyor , sadece libidoyu düzene sokuyor bencede gerek yok , proviron testo üretimini baskılar biraz araştıralım

Asla vaz geçme !
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir