Anabolizan ansiklopedisi

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
yuns.yksl
Yeni Üye

Anabolizan ansiklopedisi

Mesaj gönderen yuns.yksl »

Arkadaşlar merhaba aklıma kür içinde ve dışında yapmamız erekenlerle ilgili birkaç soru takıldı

1.kür içinde ne sıklıkla kan testi vermeliyiz ve sonuçları nasıl yorumluyacağız
2.kür başında veya ortasında ciddi bir yan etkiyle karşılaşırsak nasıl aksiyon almalıyız
3.bir kişinin pct yapması gerektiği nasıl anlaşılır be kürden kaç hafta sonra yapılmalıdır (ilacın esterine göremi?)
4.pct yapılmasına ragmen dogal hormon sisteminin geri dönmemesi mümkünmü
5.pct küre göre mi belirlenir yoksa herkes aynı tedaviyimi kullanıyor
6.eczane ürünleri reçetesiz nasıl tedarik edilir

Bunlar benim forumda arayıpta bulamadogım sorular özellikle 6, 2 ve 1.soruları bilen hocalarımız cevaplarsa çok sevinirim :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Hammerstorm
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 31 kez
Aldığı teşekkür: 120 kez

Re: Anabolizan ansiklopedisi

Mesaj gönderen Hammerstorm »

1- Genelde en sağlıklı sonuç için ben şöyle yaparım kürden önce test vücudumun hormonlarımın ve içorganlarımın durumunu görmek için kür ortasında test yaparım sağlık durumu ve ilaçların çalışıp çalışmadığını anlamak için ve kürden sonra yaparım pct min başarılı olup olmadığını görmek için

2- Kür başında veya ortasında karşılaşacağımız reaksiyona göre dozajı düşürür yada kürü bırakırız ama ufak tefek yanetkilerse planı bozmaya gerek duymam.

3- Her kürden sonra pct yapılmalıdır hormonların hızlıca toparlanması ve kas kaybı yaşamamak için sadece pct nin dozajı ve süresi yapılan küre göre farklılık gösterebilir.

4- Pct yapılmasına rağmen hormon sisteminin eskisine dönmemesi mümkün değil böyle birşeyle 20 senedir ne karşılaştım nede duydum.

5- Pct kullanacağın ilaç kombinasyonuna kullanacağın süreye göre değişiklik gösterebilir her kür sonrası ezbere pct olmaz.

6- Eczane ilaçlarını kırmızı reçete hariç eczaneden temin edebilirsin bir sıkıntı olmaz tabi tamoksifen klomen proviron rimobolan anapolon sınıfında olanlardan bahsediyorum

Umarım cevaplar birnebze olsun yolunu aydınlatır

İyi forumlar.
İDMAN-BESLENME-DİNLENME

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot], IBM Research [Bot] ve 5 misafir