Enjeksiyon yapmak, yaptırmak?
Enjeksiyon yapmak, yaptırmak?
Küre girme planlarım var. Ama hala aklıma takılan bazı konular var... Enjeksiyonu nerede yaptırabilirim? Sonuçta reçete filan yok
Bodoslama al şunu vur mu diyeceğim? Kendim yapma konusunda ise yanlış yapıldığında felce kadar gidiyoru galiba...

- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: Enjeksiyon yapmak, yaptırmak?
Oturduğun semtteki özel klinikleri araştır,gidip konuş ama konuşurken resepsiyondaki danışmanlarla ya da görevlilerle konuşma sorumlu hekimle konuş,profesyonel sporcu vs olduğunu anlat. İyi şekilde konuşursan ikna edersin benim hiç reçeteye ihtiyacım olmadı üç farklı yerde bu şekilde yaptırdım ve çalışanlarla arkadaş bile oldum 

Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Re: Enjeksiyon yapmak, yaptırmak?
Ben eczacıdan rica ettim adamda öğretti sağolsun.İlk başlarda biraz agrılı oluyodu yeri bulmakta falan zorlanıyodum birazda internetten araştırma yaparak özellikle yabancı kaynaklardan iyice elim alıştı artık hic bi sıkıntı olmuyo winstrol agrısı dışında 

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir