Ben 2 yıllık spordan sonra küre girdim haftalık 250 mg sustanon 400 boldenon 40 mg danabol(günlük) ve 100 mg deca(mg yanlış olabilir)
Kürde herşey efsane 7 kilo kas 2 kilo yağ aldım 6 haftada herşey on numara gidiyor sakatlandım spora ara verdim kürüde aniden kestim.
Kürü kestikten 1 1.5 ay sonra benim ereksiyon sıkıntım oldu doktora gittim serbest ve total testosteron yerlerde.... olması gereken sınırın en dibinde. Küre girdiğimi söyledim 2 3 ay bekleyelim öyle müdehale ederiz dedi. Bekledik bir şey değişmedi kendiside müdehale etmedi. Biraz hipofizim yüksek çıktı sonra oda düştü. Haftada 1 cinsel isteğim geliyor vs. Sonra başka bir doktora gittim hemen proviron verdi 3 ay kullan dedi kullandık kullanırken makine olduk sıkıntı bitti sandım. Proviron bitti baktık yine diplere düştü testosteron. Yani steroid kullanmadan öncede gecede 4 5 kez rahat cinsel ilişkiye giriyordum şimdi haftada 1 2 anca. Ayrıca testislerimde eskisine göre ufak kaldı ve çok açık yazıyorum eğer problem olursa yöneticilerimiz silsin yeniden yazalım daha kibar, boşalmam bile oluk oluk olurken suanda 2 3 damla bişey geliyor. Burada steroid kullanan bir abimiz pct yapalım geçer diyor ama ben kürden çıkalı 8 ay oldu bu saatten sonra işe yarar mı ? Eskiye dönmesem bile normale dönebilirmiyim ? Bilenleriniz veya başınıza gelenlerden yardım rica ediyorum....