Cümleten Selamun Aleyküm abilerim, kardeşlerim. 10 aydır vücut geliştirme ile ilgileniyorum hiç ara vermedim ve bundan önce hiç salona gitmemiştim. Pek göstermesem de zayıfım ve şu an kilo almak için yiyebildiğim kadar yemek yiyorum. Vucüt olarak zayıf olsam da kendimden daha iri ve benimkinden daha çok spor geçmişi olan bazı kişilerden daha fazla ağır girebiliyorum, daha fazla tekrar cıkarabiliyorum. Geçen aya kadar hiç bir supplement dahi kullanmadım ve artık cidden kilo alamayınca hard line markasının gainerini aldım ve dün bitti. Bana sadece 1kg verdi.Hiç işime yaramadı yani.Yiyebildiğim kadar çok karbonhidrat ve et ürünleri yemeye calısıyorum. Artık okuluma ve salona giderken pilav ve tavuk götürmeye basladım. Hiç kilo alamıyorum demiyorum ama çok az ve çok yavaş oluyor. Ben bu süreci biraz daha hızlandırmak için sizlerden yardım istiyorum. Gelelim diğer konumuza. Bana şu an ciddi anlamda gereken supplementler hangileri? Dediğim gibi 10 aydır sadece bir kez gainer kullandım onu da düzensiz kullandım, bundan sonra alacagim her şeyi düzenli kullanacagım. Benim ihtiyacım olan ürünleri bilmiyorum bu konu da da yardım ederseniz sevinirim.Her ne gerekirse almak isterim. kreatin, protein, nox, çinko artık her neyse.. Evet başlıkta kür için yardım dedim ve bu yaz bitiminde eylül - ekim gibi ( 6-7 ay sonra ) küre girmeyi düşünüyorum. Eğer ki bu süre zarfında iyi yönde bir gelişim gösterirsem tabii ki. 6-7 ay sonra gireceğin kür için neden şimdi yardım istiyorsun diyenleriniz olabilir. Şimdiden her şeyi oturtmak istiyorum.Planlı gitmek için ve o zaman geldiğin de kafam rahat olsun, karışmasın diye böyle daha doğru olacağını düşünüyorum.Daha önceden bir kaç kişiyle konuşmuştum ve bana önerilen kür şu şekildeydi;
1-10 hafta 5000 mg testosterone enanthe
1-10 hafta 4000 mg boldenon
1-8 hafta günlük 30 mg dianabol tablet
Mg lari biraz daha düşük olabilir tam emin değilim ama aşağı yukarı bu şekildeydi.Kür e daha önce girmediğim için sizler kadar anlamıyorum, belki tamamiyle yanlış şeyler yazmış olabilirim. Toplamda en fazla 3 kür e girmeyi düşünüyorum. 3 kür içinde en fazla verim alacağım kür dizaynı benim için oluşturursanız çok sevinirim. yaşım 22, boyum 1.75 kilom 62,63.
Vücut ölçülerim de benim için biraz düşük, kilo alamıyorum o yüzden çok çok az ilerliyor ölçüler.Ama dediğim gibi benden daha iyi görünenlerden daha fazla ağır girebiliyorum. Set sayılarım her bölge için 4x12 şeklinde. Genelde 12 yi geçiyorum ve saymıyorum en son nerede yorulduysam orada bırakıyorum. Örnek verecek olursam bench presste bar ağırlığı ile beraber 50 ile 60kg arası giriyorum.
Vücut ölçülerim şu şekilde;
omuz 115 - göğüs 97 - kol 30-34 - bel 75. Dediğim gibi ben hacim kazanmak istiyorum ve bu ölçüler benim için yetersiz. 2 tane resmimi de atacağım. Resimlerim yaklaşık 2 ay önce cekildi ve şu an ki halim biraz daha iyi gibi.
Zaman ayırıpta ilgilenen arkadaslar olursa cidden çok sevineceğim. Sizden baska bunları öğrenebileceğim bir yer yok. Daha önce çok kişiye sordum da hepsi farklı farklı şeyler söylüyor. Hatta geçen ay bizim salon hocasına sordum, kendisi şu an kürde oldugu halde; kullanma boşver ölür kalırsın demişti

Bana en iyi siz yardım edersiniz. Konu biraz uzun oldu ama istediklerimi tam olarak anlatabildim. Şimdiden hepinize teşekkür ederim, herkese iyi çalışamalar