Yapcağım kürümü forumdan murat hocayla paylaşmıştım dizaynımın doğru olduğunu söyledi bir de sizlerle paylaşmak istedim her hangi bir eksiğim var mı ? pct için pregnly gerek var mı ? yoksa nolvadex ve klomen yeterli midir ?
70kg 1.80 boy yaş 24
Haftada 300mg t. Propionat.
Her gün 20mg oxandrlone.
6.cı haftadan sonrada her gün 30mg winstrol tablet.
10hafta olcak kürüm.
Kür içinde 50mg proviron
milk thistle
c vitamin
çinko
apikobal
whey
bcaa
Testo propionat oxandrlone winstrol
-
- Yeni Üye
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: Testo propionat oxandrlone winstrol
Güzel bir kür dizaynı
En önemli konu diet ve kardio stratejin
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
lennox77 yazdı:Güzel bir kür dizaynı
Hocam bu kür için pct öneriniz nedir ? hazır konu varken bir konu daha açıp sizi yormak istemedim buradan sorayım dedim
- odiii
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 7 kez
Winstrolü enjeksiyon yapıp bu kombini kullanmak planlarımdan birisi benimde, pct için kürsonu hormon profiline bakılmalı pregnile gerek olabilirde olmayabilirde. Hadi beslenme ve antreman stratejilerimizide paylaşalım ozaman bu başlık altında.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Kür sonu da duruma bakmak gerekir ama Klomen ile altından kalkılabilecek bir pct yeterli olur diye düşünüyorum
Son iğneden 7 gün sonra başlamak kaydıyla
3 hafta boyunca günde 50 mg klomen
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
lennox77 yazdı:Kür sonu da duruma bakmak gerekir ama Klomen ile altından kalkılabilecek bir pct yeterli olur diye düşünüyorum
Kür içinde günde 50 mg proviron gerekli midir peki hocam ? Kürümü benim için tasarlayıp uygulayan kişi şu an için gerekli olmadığını söyledi ve 10 gün oldu küre başlayalı ?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: FAST Enterprise [Crawler] ve 3 misafir