Profesyonel kariyer

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
kotto
Yeni Üye

Profesyonel kariyer

Mesaj gönderen kotto »

Herkese iyi günler siz değerli hocalarimin fikrini almak istiyorum ciddi anlamda profesyonel kariyer düşünen birisi nasıl bir yol izlemeli hem steroid konusunda hemde yol gösterme kariyere nasıl adım atılır vs burda sporcu yetiştiren hocalarimiz var veya da yarışmaci olmuş o ortamları bilen ustalarimin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum şimdiden teşekkürler
kotto
Yeni Üye

Re: Profesyonel kariyer

Mesaj gönderen kotto »

Bu konunun başkaları içinde faydalı olcaginı düşünüyorum ülke olarak bu branş desteklenmiyo ve yol gösteren kişiler çok az böyle düşüncesi olan başkalarıda burdan faydalanabilirler.
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

kotto yazdı:Herkese iyi günler siz değerli hocalarimin fikrini almak istiyorum ciddi anlamda profesyonel kariyer düşünen birisi nasıl bir yol izlemeli hem steroid konusunda hemde yol gösterme kariyere nasıl adım atılır vs burda sporcu yetiştiren hocalarimiz var veya da yarışmaci olmuş o ortamları bilen ustalarimin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum şimdiden teşekkürler

pro karıoyer dusunen bırı burdakı bılgılerden uzak durmalı cıddı anlamda kafaqyı kırıp saglını 3 hatta 4.plana atmalı neden burdan uzak durmalı dıyuorum pro arkdasım var yılın 6 ayı hard kür yapıyorlar
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

TR'de profesyonel kariyer düşüneceğin son branş bence vücut geliştirme olmalı...
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir