arkadaşlar merhaba,
ben 3 buçuk yıldır bu sporla uğraşıyorum.32 yaşındayım daha önce herhangi bir kür deneyimim olmadı.ocak ayının sonunda küre girmeyi planlıyorum ama öncesinde biraz yağ fazlam bunu atmak için yağ yakım kürüne girmeyi düşündüm.forumlarda baktığım kadarıyla 8 haftalık winstrol ve oxandrolone kürü öneriyorlar siz ne tavsiye edersiniz.
alerjik astımım var astım ilacı (sprey)kullanıyorum bu bir sıkıntı yaratır mı bir de ne gibi bir diyet önerirsiniz.kür sonrasında pct gerekirmi?Şİmdiden teşekkürler.
kür hakkında yardım lütfen
Re: kür hakkında yardım lütfen
İlk kürünüze yağ yakarak başlarsanız bir süre sonra, yağların altından çıkacak birşeyler olmadığı da görebilirsiniz.
Bence önce bulk kürü ile başlayın.
İlk kürünüz olacağı için her ne ilaç kullanırsanız, zaten gözle görülür bit etkisi olacaktır.
Bence önce bulk kürü ile başlayın.
İlk kürünüz olacağı için her ne ilaç kullanırsanız, zaten gözle görülür bit etkisi olacaktır.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: kür hakkında yardım lütfen
Kilonuzu belirtmemişsiniz ?
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 5 misafir