Merhabalar,
Yaşım 25 spor geçmişim 2,5yıl , boyum 180 kilom 74. Definasyondaydım 1,5 aydır küre yağ oranım düşük girmek istedim. 16 haftalık bir kür düşünüyorum. Haftalık 500 Testo E , 600 Boldenon ve Winstrol kullanacagım.
İlk sorum Winstrolu kaç hafta kullanmalıyım ve 1-16 hafta arasında hangi zaman dilimine koymalıyım ?
ikinci sorumda kür içi PCT hakkında. 4 günde bir arimidex kullanacağım. Peki pregnyl'i kür içinde ne zaman ve ne miktarda kullanmam gerekir ?
Son sorum . Kür bittiğinde ne kullanmam gerekir ? Örneğin bitiminden 2 hafta sonra novaldex kullan gibi.
Cevaplarınıza göre pct için gerekli ilaçları 1-2 gun içinde eczaneden temin etmeye çalışacağım.
İlk kür ve kür içi PCT tavsiyesi ( boldenon+ testo e+ winny)
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 18 kez
- Aldığı teşekkür: 25 kez
Re: İlk kür ve kür içi PCT tavsiyesi ( boldenon+ testo e+ wi
Merhaba,
Kür içi Arimidex 2 günde 1 yarım tablet kullanabilirsin. Arimidex'in yarılanma süresi 48 saattir. Ondan dolayı 2 günde bir alırsan daha doğru bir kullanım olacaktır.
Kür içinde karaciğeri korumak için günlük 1 efervesan tablet NAC 600'ü kullanabilirsin.
Kür içinde günlük 1 hap olmak üzere yine eczane ürünleri olan Zinco ve Benexol alabilirsin. Ayrıca multivitamin olarak Pharmaton ve Supradyn All-Day alabilirsin.
Zinco çinko minerali içerir. Çinko da testosteron üretiminde rol alır.
Benexol ile de vücüttaki protein sentezini arttırırsın.
Winstrol'ü maksimum 6 hafta kullanabilirsin tablet bir ürün olduğu için. Fazlası karaciğerine yük bindirir.
Kür bittikten 2 hafta sonra tedaviye başlayabilirsin.
4 hafta Günlük 20 mg Nolvadex (Vücut tepkilerine göre 6 haftaya uzatabilirsin. Bir kutu günde tek kullanımla 6 hafta gidiyor. 60 tablet var tek kutuda. Hap başına 10 mg olan kutu da var sen 20 mg olanından alırsın.)
4 hafta Günlük 50 mg Klomen
4 hafta Günlük 3 gr D-Aspartik Asit (LH'yi bununla da arttırabilirsin. Pregnyl LH yükseltmek konusunda yüzde yüz etkili. Bu biraz daha takviye gibi düşünebileceğin bir şey. Biraz araştırma yaparsan LH uyarıcı olarak en iyi takviye olduğunu bulacaksın. Tedavide LH hormonunun yani testosteron üretiminde en önemli hormonun eski haline gelmesi için güçlü bir takviyedir. Opsiyoneldir.)
4 hafta Günlük 50 mg Zinco
Ayrıca C vitamini besin olarak çok alırsan testo üretimi düştüğü anda baskıdan kurtulan kortizol hormonunu baskılamak adına bir adım da atmış olursun. Bunu da doğal testosteron üretiminin daha da hızlı toparlanmasına bir katkı olarak düşünebilirsin.
Kür içindeki beslenme ve antreman planını kesinlikle PCT sonuna kadar bozmazsan senin yararına olacaktır.
D-Aspartik Asit satın alabilmen için link :
http://magaza.hammaddeler.com/Merck-Asp ... -4007.html
C vitamini besin olarak almanı öneririm ama yine de en saf halini toz halinde almak istersen :
http://magaza.hammaddeler.com/Askorbik- ... 25581.html
İyi günler.
Kür içi Arimidex 2 günde 1 yarım tablet kullanabilirsin. Arimidex'in yarılanma süresi 48 saattir. Ondan dolayı 2 günde bir alırsan daha doğru bir kullanım olacaktır.
Kür içinde karaciğeri korumak için günlük 1 efervesan tablet NAC 600'ü kullanabilirsin.
Kür içinde günlük 1 hap olmak üzere yine eczane ürünleri olan Zinco ve Benexol alabilirsin. Ayrıca multivitamin olarak Pharmaton ve Supradyn All-Day alabilirsin.
Zinco çinko minerali içerir. Çinko da testosteron üretiminde rol alır.
Benexol ile de vücüttaki protein sentezini arttırırsın.
Winstrol'ü maksimum 6 hafta kullanabilirsin tablet bir ürün olduğu için. Fazlası karaciğerine yük bindirir.
Kür bittikten 2 hafta sonra tedaviye başlayabilirsin.
4 hafta Günlük 20 mg Nolvadex (Vücut tepkilerine göre 6 haftaya uzatabilirsin. Bir kutu günde tek kullanımla 6 hafta gidiyor. 60 tablet var tek kutuda. Hap başına 10 mg olan kutu da var sen 20 mg olanından alırsın.)
4 hafta Günlük 50 mg Klomen
4 hafta Günlük 3 gr D-Aspartik Asit (LH'yi bununla da arttırabilirsin. Pregnyl LH yükseltmek konusunda yüzde yüz etkili. Bu biraz daha takviye gibi düşünebileceğin bir şey. Biraz araştırma yaparsan LH uyarıcı olarak en iyi takviye olduğunu bulacaksın. Tedavide LH hormonunun yani testosteron üretiminde en önemli hormonun eski haline gelmesi için güçlü bir takviyedir. Opsiyoneldir.)
4 hafta Günlük 50 mg Zinco
Ayrıca C vitamini besin olarak çok alırsan testo üretimi düştüğü anda baskıdan kurtulan kortizol hormonunu baskılamak adına bir adım da atmış olursun. Bunu da doğal testosteron üretiminin daha da hızlı toparlanmasına bir katkı olarak düşünebilirsin.
Kür içindeki beslenme ve antreman planını kesinlikle PCT sonuna kadar bozmazsan senin yararına olacaktır.
D-Aspartik Asit satın alabilmen için link :
http://magaza.hammaddeler.com/Merck-Asp ... -4007.html
C vitamini besin olarak almanı öneririm ama yine de en saf halini toz halinde almak istersen :
http://magaza.hammaddeler.com/Askorbik- ... 25581.html
İyi günler.
Hammaddeler.com un sattığı ürünlerin menşei ve orjini hakkında bilginiz var mı.
Hartline çinden gelen hammaddelerle buarada yapılıyor diye duymuştum ve tercih etmiyorum. Buradaki hammaddelerin nasıl olduğunu diğerlerine oranla ne kadar kana karıştığı, ve irçok teknik bilgiyi nasıl bulabiliriz veya bilgisi olan var mı.
Teşekkürler.
Hartline çinden gelen hammaddelerle buarada yapılıyor diye duymuştum ve tercih etmiyorum. Buradaki hammaddelerin nasıl olduğunu diğerlerine oranla ne kadar kana karıştığı, ve irçok teknik bilgiyi nasıl bulabiliriz veya bilgisi olan var mı.
Teşekkürler.
Bugun arimidex pregnly ve nac 600 aldım enjeksiyonlara bu hafta cuma başlamayı dusunuyorum
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir