arkadaşlar abilerim kardeşlerim testo entat boldenon kürümün 2 haftasındayım
cok nadir olarak bazen el titrmesi baş dönmesi aradada panik atak tetiklemesi oluyor bazen mutlu bazen sinirli bazen gerçekten uzaklasmıs etrafım matrix gibi hissediyorum yan etkiler normalmidir bide kolum yanıyor uyusuyor bilen kişiler yazarsa sevinirim bide igneyi vurduktan sonra 3 4 gün içinde vurulan yerin agrısı artmaya baslıyor 3 4 gün sonra agrısı cıkmaya baslıyor normalmi pharma markası
bide kafam patlıcakmıs gibi oluyor
testo boldenon yan etkiler yardım
-
- Yeni Üye
Re: testo boldenon yan etkiler yardım
El titremesi ve o kafanin patlicakmis hissi boldenonun kan basincini artirmasiyla alakali olabilir bana normal geldi. Kolunun yanmasini bilemicem ama kolunun uyusmasi gece uyurken falansa onu da boldenin yapabilir. Agrin hakkinda bi fikrim yok malesef
-
- Yeni Üye
pumpkin yazdı:El titremesi ve o kafanin patlicakmis hissi boldenonun kan basincini artirmasiyla alakali olabilir bana normal geldi. Kolunun yanmasini bilemicem ama kolunun uyusmasi gece uyurken falansa onu da boldenin yapabilir. Agrin hakkinda bi fikrim yok malesef
bazen gece bazen gündüz oluyor uyanıkken elim yanıor cok az uyusuyor kalp tarafındada yanma oluyor bazen tüm vucudumu sarıyor varsa baska bilgili arkadaslar yardımcı olurlarsa sevinirm vede
kan testi vs ne yapmam gerekiyor ve kaç hafta sonra yapayım ?
- Hammerstorm
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 31 kez
- Aldığı teşekkür: 121 kez
Boldenon kan değerlerini bozan bir ilaç ve kötü kolesterolu yükseltiyor buna bağlı olarak bu yan etkileri yaşaman normal günlük 3 gram balık yağı alırsan kan değerlerin normale döner ve kolesteroll değerinde normale döner
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
-
- Yeni Üye
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot] ve 1 misafir