Kür Önerisi. ?

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Rooturk
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 60 kez

Kür Önerisi. ?

Mesaj gönderen Rooturk »

Saygıdeğer arkadaşlar daha önce 3 kez kür yaptım ancak aceleci davrandım iyi beslenmedim kür ortasında elim kırıldı falan vs. 2 seneyi geçti toparladım gelişimde durdu omuzumda hafif bi sakatlık var yeniden küre giricem ne tavsiye edersiniz? Birde söyle bir sıkıntı var bende tek tablet anapolon meme dokusunda nohut büyüklüğünde şişkinlik yaptı nolvadex kullandım gitti. Jinekomasti riski az olan bişi lazım yada kür içinde ne kullanmalıyım? Yaş 33 boy 183 kilo 86
En son Rooturk tarafından Cum Eyl 23, 2016 9:24 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Rooturk@Hotmail.Com - 532 749 69 83
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: Kür Önerisi. ?

Mesaj gönderen lennox77 »

Aradan sonra başlanılacaksa Testo-Boldenon ya da Testo -Primo gibi hafif birşeyler olabilir...
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Rooturk
Yeni Üye

Mesaj gönderen Rooturk »

Lennox hoca definasyon kürü için malzemeleri senden almıştım çokta iyi geçmişti definasyon telefonunu kaybettim bi mesaj atarmısın telefonunu
Rooturk
Yeni Üye

Mesaj gönderen Rooturk »

Omuzdan mr cektirdim hafif sıvı birikmesi varmış boldenon yerine deca kullansam iyi gelirmi acaba?
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Su tutma sıkıntısını dert etmeyecekseniz Deca'da olur. Aslında böyle uzun aralardan ya da sakatlıklardan sonra ben hep Deca tercih etmişimdir kendi kürlerimde. Hem çabuk toparlanıyor vücut hem de su tutma olayı sayesinde insan moralleniyor. Vücudun ihtiyacı aslında su tutmak böyle eklem rahatsızlıklarından sonra. Mail yoluyla ulaşabilirsiniz kişisel antrenörlük yardımı için.
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir