testo ilk kür yardım

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
freerunning
Yeni Üye

testo ilk kür yardım

Mesaj gönderen freerunning »

abilerim kardeşlerim bu pazartesi elime testo entat geliyor 8 haftalık ilk kürüme giricem boldenon ve testo
size sorum yag oranım fazla 20 25 belim 100 cm arkadas daha dogrusu satın aldıgım kişi hoca bana kullan zaten testo yag yakıyor sıkıntı olmaz balık yagı enginar c vitamini d vitamini al bunlarıda kür sonundada ilaclarını söylücem dedi nekadar dogru bide igneyi kalcadan yaptır diyor ama nerde kime yaptırcam en ufak hatada felc olma riski var yardım edermisiniz ?
freerunning
Yeni Üye

Re: testo ilk kür yardım

yokmu yardım edecek ?
dogukan62
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 11 kez

Mesaj gönderen dogukan62 »

kürde zaten çok besin alacaksın %25 olan yağ oranı artar büyük ihtimal. Bende boldenon testo kürüne girdim boldenonun yaptığı açlığı bastırman için daha çok yiyeceksin. Yani yağ yakmazsın.
Bence ilk define ol yağ oranını %15 civarlarına çek sonra küre gir. Eğer yok diyorsan ilk kürü yap sonra definasyona gir.
İğne sinire gelirse dediğin olur. Sağlık ocaklarında yapıyorlar bende yaptırdım.
freerunning
Yeni Üye

dogukan62 yazdı:kürde zaten çok besin alacaksın %25 olan yağ oranı artar büyük ihtimal. Bende boldenon testo kürüne girdim boldenonun yaptığı açlığı bastırman için daha çok yiyeceksin. Yani yağ yakmazsın.
Bence ilk define ol yağ oranını %15 civarlarına çek sonra küre gir. Eğer yok diyorsan ilk kürü yap sonra definasyona gir.
İğne sinire gelirse dediğin olur. Sağlık ocaklarında yapıyorlar bende yaptırdım.

tşkler dogukan bilgilerin için saglık ocagı derken saglık ocakları kaldımı artık ?
buralarda bulursam gideyim ücretli sanırsam demi
dogukan62
Yeni Üye

aile hekimlikleri yani.
Acilde de 1-2 sefer yaptırdım. Bacaktan enjeksiyon yapmayı öğrenmen iyi olabilir.
freerunning
Yeni Üye

dogukan62 yazdı:aile hekimlikleri yani.
Acilde de 1-2 sefer yaptırdım. Bacaktan enjeksiyon yapmayı öğrenmen iyi olabilir.

tşk ederim bilgilerin için hoca kalcadan yaptır mutlaka dior bacaktan kendim yapabilirim sinirlere gelir diye korkuyorum sinirlere gelmemesi için bi yol varmı veya anlayabilirmiyiz bacaktan ve kalcadan igne boyutu degişiyormu ? vede diet yaparsan kilo verirsin testo zaten yag yakıor dedi nekadar dogru
dogukan62
Yeni Üye

amacın zayıflamak mı hacim yapmak mı?
zayıflamaksa yanlış kür seçimi yapmışsın. Sinire gelme ihtimali kalçadada var. Fakat doğru yaparsan sıkıntı olmaz.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir