KÜRE UYGUNLUK

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
yeahbuddy
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

KÜRE UYGUNLUK

Mesaj gönderen yeahbuddy »

Öncelikle merhaba, konuyu buraya açmaya karar vermeden önce forumdan 2 kişiye mail yoluyla ulaşıp fikir almak istedim amacım forumda kirlilik yaratmamaktı fakat ulaşamadım, o yüzden konuyu buraya açtım yanlış olduysa hepinizden özür dilerim. 24 yaşında bu işe gönül vermiş biriyim. Yaklaşık 2.5 yıl önce 103 kilodan 73 kiloya indim. Sağlıklı bir diyet değildi bence ve bende hatalarımın farkına geçte olsa vardım. Sonra vücut geliştirmeye merak sardım içimdeki sevgi giderek arttı. Sporla yatıp sporla kalkar oldum, dinlenme gününde bile araştırdım, sordum ve okudum. İyi geliştiğimi düşünüyorum, yaklaşık 1 yıldır aralıksız spor yapıyorum onun dışında da 2.5 yıl bir deneyimim oldu. Gelişimim yavaşlamış gibi hissediyorum. Eylül başı gibi foruma konu açmayı planlıyordum ilk kürüm için fakat bundan önce aklıma takılan bir sorunu forumun tecrübelilerine sormak istedim, benim fazla kilo vermemden dolayı karın bölgemde bir sarkık meydana geldi bu beni rahatsız ediyor. Steroide başladığımda steroidler bana bu konuda yardımcı olur mu ? Yani derimin sıkılaşması anlamında bunu merak ediyorum. Ben mantığıma göre gerekli hacimi ve kası kazanırsam hem bu sarkık deriyi doldurmuş olurum hem de zaten sevdiğim bir spor dalı olan vücut geliştirmede ilerlemiş olurum diye düşündüm. Size fotolarımı yolluyorum yorumlarsanız beni gerçekten mutlu edersiniz. Bu arada boyum 1.75, kilom 83 ve yağ oranım son ölçümlerde %13 civarı çıktı. Hepinize iyi çalışmalar.

http://i.hizliresim.com/1k2Wmb.jpg
http://i.hizliresim.com/L4Yz7z.jpg
http://i.hizliresim.com/rVmkBz.jpg
http://i.hizliresim.com/7bVnEr.jpg
http://i.hizliresim.com/gA40zQ.jpg
http://i.hizliresim.com/95918O.jpg
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Re: KÜRE UYGUNLUK

Mesaj gönderen samet_61 »

oncelıkle steroıd kullanımında yarısmacı deılsen hıc bulasma yan etkıler ve en onemlısı bır kere basladınmı devamının hep gecelegı geleım sarkın olayına 30 kıloda cok cıddı sarkık olmayacaktır o yuzden cıddı kardıyo mekık yaparsan sarkıgının toparlanacagıdır steroıdlere bualsırsan oncelıkle bulk buyume kuru yacpoaksınyıne kılo alacaksın vucudun su tutacak sonra defınbasyon yapacaksın ama sunu unutma steroıdler bırakıldıgında yaptıgın tum emek bosa gıdecek yarısmacı deılsen gelısmedıgını dusunuosan program seklını deıs drop setler yap supersetler yap sasırt kasları beslenmenı deıstır supplement kürleri yap
En son samet_61 tarafından Cmt Eki 10, 2015 1:55 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
yeahbuddy
Yeni Üye

Öncelikle mesajınız için teşekkür ederim, hayır yarışmacı değilim öyle bir vücuttan çok uzaktayım şuan. Ben aslında steroidi sadece daha fazla büyümek ve görüntü için kullanan/kullanmak isteyen gruba giriyorum sanırım. Forumu zaman buldukça okuyorum hatta eylül ayında başlamayı düşündüğüm sustanon - primobolan kürü yerine forumdan lennox77nin önerdiği testo enanthate - deca - danabol kürünü yapmayı düşünüyordum. Steroidleri bıraktığımda beslenmeme ve antrenman disiplinini bozmazsam yinede belli bir kas kütlesi korunur diye düşünmüştüm. Yan etkilerden yana bir korkum vardı fakat düzgün bir PCT ile sorun yaşanmayacağını okumuştum yine bu forumda.
samet_61
Yeni Üye

yeahbuddy yazdı:Öncelikle mesajınız için teşekkür ederim, hayır yarışmacı değilim öyle bir vücuttan çok uzaktayım şuan. Ben aslında steroidi sadece daha fazla büyümek ve görüntü için kullanan/kullanmak isteyen gruba giriyorum sanırım. Forumu zaman buldukça okuyorum hatta eylül ayında başlamayı düşündüğüm sustanon - primobolan kürü yerine forumdan lennox77nin önerdiği testo enanthate - deca - danabol kürünü yapmayı düşünüyordum. Steroidleri bıraktığımda beslenmeme ve antrenman disiplinini bozmazsam yinede belli bir kas kütlesi korunur diye düşünmüştüm. Yan etkilerden yana bir korkum vardı fakat düzgün bir PCT ile sorun yaşanmayacağını okumuştum yine bu forumda.

oyle bır dunya yok ıste o kayıpları gordukce yenıden kure gırmek ısteyeceksın hep daha fazlasını ısteme baslayacak tabıkı kazanımın olur ama cok ıyı dusun hesabını kıtabını rısklerını ıyı hesapla .. zaman sabır ıyı beslenme ve supplement kürleriylede bırseyler yapabılırsın..
Kullanıcı avatarı
yeahbuddy
Yeni Üye

Cevaplar için sagolun zaten tam karar vermedim önce steroidler hakkında tam olarak bilgi toplayıp dediğiniz gibi düşünüp karar vericem fakat kullanmak ağır basıyor tabiki. Peki asıl soruma gelicek olursak steroidlerin kas yapımı dışında deriyi sıkılaştırıcı bir etkisi var mı ? yada mantığım doğru mantık mı yani hacim kazanarak sarkık alanları kasla doldurmak. Ben antrenman ve beslenme disiplini konusunda kendime güveniyorum şuan bile günlük 200-210 gr protein sokuyorum vücuduma ve birer gün arayla hiçbir bölgeyi es geçmeden çalışıyorum.
aet63
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 25 kez

Mesaj gönderen aet63 »

Ben de olaya farklı bir açıdan yaklaşayım.

Antreman bilgisi ve beslenme bilgisi açısından kendini nasıl görüyorsun ?

Şu anda antreman prensipleri konusunda kendi bilgine güvenebiliyor musun ? Yani birisi sana gelip bana 1 yıllık cycle oluştur, kuvvet, dayanıklılık, definisyon ve hacim çalışmaları olarak 4'e böl dediğinde bunu yapacak kadar bilgili görüyor musun kendini ?

Aynı şekilde karbonhidrat ve protein değerleri haricinde, yediğin gıdalarda bulunan vitamin ve minerallerin ne kadar olduğunu ve günlük ihtiyacı ne kadar karşıladığı, hangi besin hangi aminoasit açısından daha zengin gibi bilgileri araştırdın mı ?

Bence bu tarz spesiifik bilgilerde kendine güvenen bir insansan kür yapman çok da mantıksız olmaz ki yaşın ve geçmişin de uygun bana göre.

Deri sarkmaları ile ilgili bir şey söyleyemem. Onun için doktor yorumu gerekir diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
yeahbuddy
Yeni Üye

aet63 yazdı:Ben de olaya farklı bir açıdan yaklaşayım.

Antreman bilgisi ve beslenme bilgisi açısından kendini nasıl görüyorsun ?

Şu anda antreman prensipleri konusunda kendi bilgine güvenebiliyor musun ? Yani birisi sana gelip bana 1 yıllık cycle oluştur, kuvvet, dayanıklılık, definisyon ve hacim çalışmaları olarak 4'e böl dediğinde bunu yapacak kadar bilgili görüyor musun kendini ?

Aynı şekilde karbonhidrat ve protein değerleri haricinde, yediğin gıdalarda bulunan vitamin ve minerallerin ne kadar olduğunu ve günlük ihtiyacı ne kadar karşıladığı, hangi besin hangi aminoasit açısından daha zengin gibi bilgileri araştırdın mı ?

Bence bu tarz spesiifik bilgilerde kendine güvenen bir insansan kür yapman çok da mantıksız olmaz ki yaşın ve geçmişin de uygun bana göre.

Deri sarkmaları ile ilgili bir şey söyleyemem. Onun için doktor yorumu gerekir diye düşünüyorum.

Şöyle ifade ediyim, antrenman bilgisi ve beslenme bilgisi olarak kendime güveniyorum ama tabiki bu uzmanım demek değil bence hepsinden daha önemlisi bilmediğimi araştırıyorum, sormaktan çekinmiyorum. Şimdi biliyorum ediyorum dersem illaki bilmediğim tarafı vardır ama genel olarak mantığı ve yapılmalı/yapılmamalı olanları biliyorum. Yediğim gıdaları genellikle besin değerleri olarak hep araştırırım bunun dışında açık hissettiğim için multivitamin desteği kullanıyorum (apikobal, bemikc, zinco vs.) Şuanda da aklıma takıldıkça steroidler, beslenme ve antrenman programları hakkında araştırmalar yapıyorum bu zaten steroid kullanmayı düşünmeden önce edindiğim bir alışkanlık sanırım kilo verme sürecinden kalan. Deri sarkığı için doktora gittiğimde tabiki ameliyat edilebilir dedi ama aslında kendimde neden sormadım bilmiyorum ama sporla geçer mi vs konuşmadık ki zaten doktorlara olan güvenim azaldı yürüyen para olarak görüyorlar bence bizi. Çünkü bu estetik bir operasyon karşısındaki kişi aciz biri degil lüks vs algısı oluşuyor sanırım. 10 bin tl gibi bir rakam istemişti doktor fakat sonradan edindiğim bilgilere göre kendisi sosyete doktoruymuş ben ücretsiz muayene sunuyor diye gitmiştim, beni tebrik etmişti doktorluk hayatında bu kadar kilo verip karın hariç diğer bölgeleri bu kadar iyi toparlayan birkaç kişiden birisin demişti. Supplement olarakta şuan için Protein tozu, BCAA, kreatin ve glutamin kullanıyorum fakat küre girersem bir ay önceden hepsini bırakıp vücudumu dinlendirip sonra kür zamanı tekrardan başlarım diye düşünmüştüm.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Burası steroid forum arkadaşım farkındasın değil mi ? @samet_61
İnsanlara yap/yapma diyebilmen için ciddi bir profilin olması lazım ve bunu ''ee yapma bırakınca sarkar bişi kazanamazsın'' mantığından öte daha bilimsel gerekçelerle yazman gerek
Burda yaş/spor geçmişi ve sağlık gibi kriterlere uyan kişilere biz kür önerisi yaparız yapıp/yapmaması önerisini sadece bu kriterlere uymayanlara yapabilirsin.
Arkadaşın profili gayet uygun isteği doğrultusunda kürünü yapar biz de yardımcı oluruz
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
samet_61
Yeni Üye

lennox77 yazdı:Burası steroid forum arkadaşım farkındasın değil mi ? @samet_61
İnsanlara yap/yapma diyebilmen için ciddi bir profilin olması lazım ve bunu ''ee yapma bırakınca sarkar bişi kazanamazsın'' mantığından öte daha bilimsel gerekçelerle yazman gerek
Burda yaş/spor geçmişi ve sağlık gibi kriterlere uyan kişilere biz kür önerisi yaparız yapıp/yapmaması önerisini sadece bu kriterlere uymayanlara yapabilirsin.
Arkadaşın profili gayet uygun isteği doğrultusunda kürünü yapar biz de yardımcı oluruz

Oneri verecek kadar ne kadar ciddi profilin varsa benimde okadar var guzel kardesim doktor musun endokrin uzmani misin? Ise gerceklerle yaklasalim olasi bi ters tepkode o mebali gunahi alabilecek misin ahmettw olmadi mehmette olmadi ile olmuyor direk al kure gir mantigo dogru deil sen kurenuygunlugu burdan bakarak anliyorsan sen tibbin ustune cikmisin bu kadar yarismacida bosa serbest ve dogal testesteron testi lh fsh hpta prolaktin testlerini bosa yaptirior demem oki binsuredir sitedeyin ve testlerle uygunlukla ilgili kimse brsey paylasmiyor burasi bilgi paylasim sitesi urun satis sitesi degil!!! Oyuzdendir ki bir seyi yaparken benim onerim yarismaci olmayacak kisilerin cok gozunu karartmafikca bunose girmemesi gerektigi seninde gorusun elbet vardir ben senin goruslerine saygi duyuyorsam sende bana duyarsan mutlu olurum...ve bu forum dedigin gibi bilgi paylasim sitesi steroide tesvik sitesi degil eger oyleyse yasal sinirlarin disina cikiliyordur..amacim.polemik yaratmak yada tartisma cikarmak degil hepimizin bildigi kadarini paylasmak sen sorun olmaz diyorsun eyvallah isin icinde olan kisisin bende adam 24 yasinda olasi bir aksilikte vucut reseptorleri geri donusumsuz kapatip uretimi olene kadar keserse bu adamin cocugu olmazsa o mebali alabilir misin derim ki camiada ornekleri var;)
Kullanıcı avatarı
testo
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen testo »

yeahbuddy yazdı:Öncelikle merhaba, konuyu buraya açmaya karar vermeden önce forumdan 2 kişiye mail yoluyla ulaşıp fikir almak istedim amacım forumda kirlilik yaratmamaktı fakat ulaşamadım, o yüzden konuyu buraya açtım yanlış olduysa hepinizden özür dilerim. 24 yaşında bu işe gönül vermiş biriyim. Yaklaşık 2.5 yıl önce 103 kilodan 73 kiloya indim. Sağlıklı bir diyet değildi bence ve bende hatalarımın farkına geçte olsa vardım. Sonra vücut geliştirmeye merak sardım içimdeki sevgi giderek arttı. Sporla yatıp sporla kalkar oldum, dinlenme gününde bile araştırdım, sordum ve okudum. İyi geliştiğimi düşünüyorum, yaklaşık 1 yıldır aralıksız spor yapıyorum onun dışında da 2.5 yıl bir deneyimim oldu. Gelişimim yavaşlamış gibi hissediyorum. Eylül başı gibi foruma konu açmayı planlıyordum ilk kürüm için fakat bundan önce aklıma takılan bir sorunu forumun tecrübelilerine sormak istedim, benim fazla kilo vermemden dolayı karın bölgemde bir sarkık meydana geldi bu beni rahatsız ediyor. Steroide başladığımda steroidler bana bu konuda yardımcı olur mu ? Yani derimin sıkılaşması anlamında bunu merak ediyorum. Ben mantığıma göre gerekli hacimi ve kası kazanırsam hem bu sarkık deriyi doldurmuş olurum hem de zaten sevdiğim bir spor dalı olan vücut geliştirmede ilerlemiş olurum diye düşündüm. Size fotolarımı yolluyorum yorumlarsanız beni gerçekten mutlu edersiniz. Bu arada boyum 1.75, kilom 83 ve yağ oranım son ölçümlerde %13 civarı çıktı. Hepinize iyi çalışmalar.

http://i.hizliresim.com/1k2Wmb.jpg
http://i.hizliresim.com/L4Yz7z.jpg
http://i.hizliresim.com/rVmkBz.jpg
http://i.hizliresim.com/7bVnEr.jpg
http://i.hizliresim.com/gA40zQ.jpg
http://i.hizliresim.com/95918O.jpg

2 günde bir idman yerine günde 2 idman yapmanı öneririm :)
Kürü bilinçli bir şekilde yaptığın sürece sorun yaşamazsın. Deri sarkması ile ilgili bir şey bekleme. Ben kendimde öyle bir değişim hiç görmedim. Ancak kasların büyük kütleler haline gelişeceği için deride bir miktar gerilime sebep olacak, tabi idmanlarını ve beslenmeni düzgün yaparsan. Bu da bir miktar seni istediğin şeye ulaştıracak ama bir kürle çok ta şey bekleme bu deri toplamasıyla, parçalı görünümle ilgili.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir