İkinci Kür İçin Tavsiyeler
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
İkinci Kür İçin Tavsiyeler
Merhabalar,ilk kürüm biteli yaklaşık 45 gün oldu ve ilk kürde düşük sayılabilecek dozlarda primobolan ve sustanone kullandım.şimdi en erken ne zaman 2.küre girebilirim?Bir diğer sorum daha önce başlık açmıştım iştahsızlık konusunda fakat primobolanın iştahıma zerre etkisi olmadı şimdi boldenone mu denesem diye düşünüyorum fikirlerinizi alabilir miyim.Son bir sorumda sustanone kullandıktan sonraki kürlerde testosteron enanhate kullansam etki konusunda sorun olurmu.Birde daha önceden boldenone kullanan arkadaşlar 65 kg için haftalık kaç mg kullanılmalı herkes boldenone konusunda farklı düşüncelere sahip.
- testo
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Re: İkinci Kür İçin Tavsiyeler
andres yazdı:Merhabalar,ilk kürüm biteli yaklaşık 45 gün oldu ve ilk kürde düşük sayılabilecek dozlarda primobolan ve sustanone kullandım.şimdi en erken ne zaman 2.küre girebilirim?Bir diğer sorum daha önce başlık açmıştım iştahsızlık konusunda fakat primobolanın iştahıma zerre etkisi olmadı şimdi boldenone mu denesem diye düşünüyorum fikirlerinizi alabilir miyim.Son bir sorumda sustanone kullandıktan sonraki kürlerde testosteron enanhate kullansam etki konusunda sorun olurmu.Birde daha önceden boldenone kullanan arkadaşlar 65 kg için haftalık kaç mg kullanılmalı herkes boldenone konusunda farklı düşüncelere sahip.
Kür süresi ve PCT süresi toplamı kadar dinlenmeyi tavsiye ediyorlar. Bu kürün bitiminde ve yeni küre başlamadan sex hormonları görmekte fayda var tabi.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir