İkinci Kür İçin Tavsiyeler

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
andres
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

İkinci Kür İçin Tavsiyeler

Mesaj gönderen andres »

Merhabalar,ilk kürüm biteli yaklaşık 45 gün oldu ve ilk kürde düşük sayılabilecek dozlarda primobolan ve sustanone kullandım.şimdi en erken ne zaman 2.küre girebilirim?Bir diğer sorum daha önce başlık açmıştım iştahsızlık konusunda fakat primobolanın iştahıma zerre etkisi olmadı şimdi boldenone mu denesem diye düşünüyorum fikirlerinizi alabilir miyim.Son bir sorumda sustanone kullandıktan sonraki kürlerde testosteron enanhate kullansam etki konusunda sorun olurmu.Birde daha önceden boldenone kullanan arkadaşlar 65 kg için haftalık kaç mg kullanılmalı herkes boldenone konusunda farklı düşüncelere sahip.
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Re: İkinci Kür İçin Tavsiyeler

Mesaj gönderen samet_61 »

mınımum kur suresı kadar dınlendır kendını 2 aydan sonra hormonların normale bıner
Kullanıcı avatarı
testo
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: İkinci Kür İçin Tavsiyeler

Mesaj gönderen testo »

andres yazdı:Merhabalar,ilk kürüm biteli yaklaşık 45 gün oldu ve ilk kürde düşük sayılabilecek dozlarda primobolan ve sustanone kullandım.şimdi en erken ne zaman 2.küre girebilirim?Bir diğer sorum daha önce başlık açmıştım iştahsızlık konusunda fakat primobolanın iştahıma zerre etkisi olmadı şimdi boldenone mu denesem diye düşünüyorum fikirlerinizi alabilir miyim.Son bir sorumda sustanone kullandıktan sonraki kürlerde testosteron enanhate kullansam etki konusunda sorun olurmu.Birde daha önceden boldenone kullanan arkadaşlar 65 kg için haftalık kaç mg kullanılmalı herkes boldenone konusunda farklı düşüncelere sahip.

Kür süresi ve PCT süresi toplamı kadar dinlenmeyi tavsiye ediyorlar. Bu kürün bitiminde ve yeni küre başlamadan sex hormonları görmekte fayda var tabi.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir