Öncelikle herkese merhaba.hemen konuya gireceğim ben deca testo kürünün 6. haftasındayım ve yavaş yavaş süre bitmek üzere sormak istediğim sorular
1)pct ürünlerini nasıl temin edebilirim doktorla konuşsam reçete yazar mı nolvadex ve klomen için
2)başlarda nakit sıkıntısından azami ölçüde lazım olan supplementleri almıştım şimdi o sorunum yok neler önerirsiniz şuan whey kreatin milkthistle çinko kullanıyorum
3)kür ortasında testo markası değiştirmek bi zarar verir mi ve vermodjenin sahte olduğunu nasıl anlaşılır
4)kilo artışı beklediğimden fazla oldu ve bu gerçekten hoşuma gitti ama kür bitmeden nasıl bi ufak definasyon yapmalıyım ve günlük kaç mg almalıyım ilaç olarak aklımda testo Propionat ve winstrol tablet var
Şimdiden bütün abilerime hocalarıma teşekkürler
Kür ortaları ve bitimi hakkında sorular
-
- Yeni Üye
Re: Kür ortaları ve bitimi hakkında sorular
1) Nolvadex ve Klomen için reçeteye ihtiyaç yok eczaneden alabilirsin.
2) Kas kaybını minumuma indirmek için BCAA ve Glutamin alabilirsin.
3) Marka değişimi sorun olmaz, ancak ürünün sahte olup olmadığını ancak kan değerleriyle anlayabilirsin.
4) Bence propionat' a gerek yok. Kürün son 4 haftasında günlük 50 mg winsterol ve 4 hafta clen iyi iş görür.
2) Kas kaybını minumuma indirmek için BCAA ve Glutamin alabilirsin.
3) Marka değişimi sorun olmaz, ancak ürünün sahte olup olmadığını ancak kan değerleriyle anlayabilirsin.
4) Bence propionat' a gerek yok. Kürün son 4 haftasında günlük 50 mg winsterol ve 4 hafta clen iyi iş görür.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 2 misafir