Normal Sporla Pek ilerliyemedim Steroid Ne diyorsunuz?
Normal Sporla Pek ilerliyemedim Steroid Ne diyorsunuz?
Sayın Hocalarım yaklaşık 6-7 ay spor yaptım ve bu süreçte 1 adet whey ve 1 adet 3matrik protein tozu kullandım. Sıkıda beslendim tavuk , pilav, meyva arada et , yulaf falan derken neyse geriye ve ileriye baktığımda pek değişme görmedim sadece pazılarım üstünde kas yırtılması oluşmuş sanırsam mavi mavi onlar halen duruyor. Onlardan başka pek birşey göremedim. Belki bunda dengesiz beslenmem yada sıkı çalışamamamında sebebi var lakin benim işlerim böyle oluyor yarım yamalak yani yapım böyle beceriksiz biriyim.Yaşıtlarıma görede biraz küçük durduğum bir gerçek yaşım 20 ama nedense küçük duruyorum sakalım az çıkıyor falan falan yani kısacası hap steroid ve hormon büyütücülere başlamak istiyorum. Ne diyorsunuz ne önerirsiniz ? ve ankarada steroid satan uygun fiyata kişiler yerler varmı?
ALTTAKİ RESİM BENİM ŞUANKİ VÜCUDUMUN HALİ.
http://i.hizliresim.com/2gEkGN.jpg
ALTTAKİ RESİM BENİM ŞUANKİ VÜCUDUMUN HALİ.
http://i.hizliresim.com/2gEkGN.jpg
- orhan15
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
Re: Normal Sporla Pek ilerliyemedim Steroid Ne diyorsunuz?
Açık konuşmak gerekirse küre hazır bir vucut görmüyorum ben ortada öncellikle yağ oranınızı biraz düşürmeniz gerekli ayrıca beslenme antreman yarım yamalak dediğiniz gibiyse dünyanın en iyi ilacını alsanız dahi başlangıça dönersiniz bir sürü örneklerini görüyorum adam kürde beslenme ve suplement super kürden sonra çorbayla öğün yapıyor sizi tavsiyem ilk olarak güzel bir antreman programı çıkartmanız ve beslenmenizi daha iyi seviyelere getirmeniz yanına suplementle destek verebilirsiniz.Dedğim gibi kür için daha çok erken daha doğru düzgün alt yapınız oluşmamış önden alt yapıyı iyi oluşturmak gerekliki tam verim alasınız saygılarımla..
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 18 kez
- Aldığı teşekkür: 25 kez
Yaşın daha çok genç ve 6-7 ay çok az bir süre hem iyi bir vücuda ulaşmak için hem de steroid kullanımına başlamak için. Kesinlikle vücudun buna hazır değil fotodan gördüğüm kadarı ile. 6-7 ayda bu yaşta çok daha hızlı ilerlenebilir. Beslenme planın ve antreman planını çevrende iyi bilen insanlarla tekrar gözden geçirip onları iyileştirmekle başlayabilirsin bu yola. Supplementler ile ilgili bilgini geliştirip supplement kombinleri üzerinden daha da gelişirsin. Bu seviye ve bu fikir yapısında steroid kullanıp kendine zarar verme. Ya steroid kullanımında da aksaklıklar olursa beslenme ve antremanda yaptığını söylediğin gibi ? Spor bir disiplin işidir. Yemek ve beslenme üzerinde yarım iş yaptığını söylüyorsun. Zaten gelişememe nedenini kendin açıklamışsın.
Bu işte disiplin, araştırma, beslenme, antreman var. Bunları bu saydıklarımı sağlayan kişi steroid kullanmalıdır. Steroidler protein tozuna benzemez. Öyle hadi başlayayım diyeceğin şeyler değil. Hormon dengenle, doğallığınla oynayacaksın. Benden sana tavsiye kesin steroide bulaşma disiplinini, antreman planını, beslenme planını düzeltmeden ve araştırmacı bir kişi olmadan. İyi niyetli olarak yaptığımız bu uyarıları umarım göz önünde bulundurursun.
Bu işte disiplin, araştırma, beslenme, antreman var. Bunları bu saydıklarımı sağlayan kişi steroid kullanmalıdır. Steroidler protein tozuna benzemez. Öyle hadi başlayayım diyeceğin şeyler değil. Hormon dengenle, doğallığınla oynayacaksın. Benden sana tavsiye kesin steroide bulaşma disiplinini, antreman planını, beslenme planını düzeltmeden ve araştırmacı bir kişi olmadan. İyi niyetli olarak yaptığımız bu uyarıları umarım göz önünde bulundurursun.
Sayın hocalarım ben direk hap olarak başlamak istiyorum. Öyle kendi kararımı aldım. Spor yapıyorum şuan bile. Nerden elde edebilirim hap olan ürünleri? Satan kişi varmı ankara içi yada kırıkkale içi?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 11 kez
Kure girmek istiyorsan only testo dene veya boldenon testo vurabilirsin. İlac teminati icin ozelden sana yardimci olabilirim.
Oral kur yapilmaz alinan kutle kalici olmaz ve karaciger toksitlenir. Enjeksiyon dene.
Oral kur yapilmaz alinan kutle kalici olmaz ve karaciger toksitlenir. Enjeksiyon dene.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 18 kez
- Aldığı teşekkür: 25 kez
Forumda ilaç satışı yapılmıyor dogukan62, yasak. Bu yüzden de özel mesajlar kapalı. Moderatörler de konuyu görürse kilitliyorlar genelde.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
-zombi- yazdı:Sayın hocalarım ben direk hap olarak başlamak istiyorum. Öyle kendi kararımı aldım. Spor yapıyorum şuan bile. Nerden elde edebilirim hap olan ürünleri? Satan kişi varmı ankara içi yada kırıkkale içi?
tablet kurler karacıgerı cok yorar fazlada getırısı olmaz
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Baidu [Spider] ve 21 misafir