Acil Yardım

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
gokbey35
Yeni Üye

Acil Yardım

Mesaj gönderen gokbey35 »

Testosterone propionate
trenbolone acetat
masteron
Arkadaslar bunları 1 hafta içinde nasıl kullanicaz haftada kacarkere kaç gramaj siringaya kaç ml doldurcaz bilgisi olan var mı? Boyum 1.75 Kilo 66
madmax29

Re: Acil Yardım

Mesaj gönderen madmax29 »

daha önce kür yapmadıysan...ki sorduklarından kür yapmadığın belli...tren act. kullanmak ehliyetin olmadan ferrari kullanıp bariyerlere bindirmeye benzer...zaten bulk kürü yapmadan hacim definasyon kürü yapılmaz yapılsa bile bile fayda etmez pct döneminde cocuk gibi kalırsın...boyun ve kilona göre bakarsan ciddi zayıfsın. tavsiyem bu ilaçlara hiç girmeden belli bir süre natürel idman yap önümüzdeki kışa doğru bir bulk kürü baharda da bir definasyon kürü yaparak önümüzdeki yaz istediğin gibi bir vucuda sahip olabilirsin...
gokbey35
Yeni Üye

Dostum yaptım Bulk şimdi bilinçsiz kullanmıştım dozajlarını yazarmisin
hebennekal
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen hebennekal »

Testesteron neyse de masteron ve tren. ciddi ilaçlar, arkadaşın dediği gibi tam olarak bilgi edinmeden bu ilaçları kullanmayın.
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

harakiri:D
gokbey35
Yeni Üye

Bilginiz varsa soylermisiniz :D
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

bulk kürünü ne zaman yaptın..ayrıca cidden boy ve kilona bakarak ciddi zayıf olduğunu düşünüyorum...tren zaten adamı kurutuyo birde masteron olunca takır takır olursun...kas yapayım derken inşaat amelesi kıvamına dönme bence senin en az 80kg civarında olman lazım bulktan sonraki definasyonla 70-75 arası define bir hale gel...ısrarla kullancam dersen tren - testo p. haftada üçkez ptezi - çarşamba - cuma 1ml çekip birini sağdan birini soldan veya ampülse tek sırıngaya çekip gün aşırı vurabilirsin...haftalık 300mg dir dozları gerçi senin sikletine 300mg de ağır gelebilir...karar senin
tonyjason
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 2 kez

Mesaj gönderen tonyjason »

Trenbolon kendi kür dozajlarını ayarlayamacak kadar düşük bilgi seviyesine sahip olan insanlar için uygun değildir !!!!!!!!!

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 3 misafir