İlk Kür Deca-TestoEnanthate-Danabol

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
lifeforbody
Yeni Üye

İlk Kür Deca-TestoEnanthate-Danabol

Mesaj gönderen lifeforbody »

İlk kürümü yapacam yaşım 19 3 senedir vücut geliştirme ile ilgileniyorum, daha önce burdan birkaç kişiye özel olarak sormuştum forumdanda sormak istiyorum başlangıç kürüm olarak 1-8 hafta(500mg) testosteron enanthate 1-6 hafta(400mg) deca ve 6 haftada danabol kullanmayı düşünüyorum ama daha ilk kürüm olduğu için ne kadar doğru ne kadar yalnış emin olamıyorum kürümde olmasını istediğim 3'lü fakat 3 sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim...

1-İlaçların yazdığım dozajlarını düşürmelimiyim ?

2-İlaçların haftalarında değişiklik yapmalımıyım ?

3-Ve en önemlisi PCT'yi hangi ilaçlarla ve hangi zaman dilimlerinde nasıl kullanmalıyım

Boy=1.72cm
Kilo=75
madmax29

Re: İlk Kür Deca-TestoEnanthate-Danabol

Mesaj gönderen madmax29 »

yaşın sence çok erken değil mi ? diyelim ki küre girdin ve pct de sorun cıktı testo oranın geri gelmiycek şekilde düştü...daha 19 yaşındasın yarın öbürgün evlencen cocuk vs...düşüncen allah korusun bunlar çok ciddi işler büyüdükçe anlıycağın şeyler bunları hiç düşündünmü mesela
aet63
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 25 kez

Re: İlk Kür Deca-TestoEnanthate-Danabol

Mesaj gönderen aet63 »

yaşın çok genç ancak yine de sen aklına koyduysan yapmayı sonuç olarak karışmamız zor olucak.

Sorularının cevaplarını ironman'in sabitlenmiş başlığında bulacaksın. Kendisi Testo E-Deca ile ilgili örnek kullanıp yazmıştı. Sabit başlıklar içerisinde bulabilirsin. PCT ile ilgili sorunun cevabını da orada bulacaksın.

Yine de başlamamışken bu kararından dönmeni dilerim. 24 yaşından önce yapmanın pek mantıklı olmadığını düşünüyorum.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 5 misafir