Sustanon-Primabolan-Anapolon-Proviron
Sustanon-Primabolan-Anapolon-Proviron
Selamlar,öncelikle ismim Sühan.Tanışma bölümünü pek aktif göremediğim için konu üzerinden kendimi tanıtmış olurum diye düşündüm.
BB sporuna 2006 da başlayıp 2010 yılına kadar yaptım,bıraktığımda yaklaşık olarak %8 yağ,176 boy 85 kiloydum.
Yaklaşık 6 aydır tekrar başladım ve şuan %8 yağ,176 boy 80 kiloyum.Elimde bir miktar sustanon,primabolan,anapolon ve proviron var.
Şöyle bir program oluşturdum,eksiklerimi tamamlamanızı değerli hocalarımdan isteyeceğim.
1-6 hafta anapolon (günde tek tablet)
1-12 hafta sustanon (haftalık 500mg)
1-12 hafta primabolan (haftalık 500 mg)
1-12 hafta proviron (sabah akşam birer tablet)
Suplement olarak kompleks protein,gainer ve creatin kombin ediyorum.
Karaciğer için,natrol milk thistle kullanıyorum,ayrıca almam gereken farklı bir ürün daha olabilirmi?
BB sporuna 2006 da başlayıp 2010 yılına kadar yaptım,bıraktığımda yaklaşık olarak %8 yağ,176 boy 85 kiloydum.
Yaklaşık 6 aydır tekrar başladım ve şuan %8 yağ,176 boy 80 kiloyum.Elimde bir miktar sustanon,primabolan,anapolon ve proviron var.
Şöyle bir program oluşturdum,eksiklerimi tamamlamanızı değerli hocalarımdan isteyeceğim.
1-6 hafta anapolon (günde tek tablet)
1-12 hafta sustanon (haftalık 500mg)
1-12 hafta primabolan (haftalık 500 mg)
1-12 hafta proviron (sabah akşam birer tablet)
Suplement olarak kompleks protein,gainer ve creatin kombin ediyorum.
Karaciğer için,natrol milk thistle kullanıyorum,ayrıca almam gereken farklı bir ürün daha olabilirmi?
En son suhankose tarafından Prş May 07, 2015 7:02 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: Sustanon-Primabolan
Bol bol enginar da yiyin
Enginar yemesen bile tarlasından geç derler
Anapolon olan kürler de bu tamamen uyulması gereken bir laf
Enginar yemesen bile tarlasından geç derler
Anapolon olan kürler de bu tamamen uyulması gereken bir laf

Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Tavsiye için teşekkür ederim madmax,benexol ve supradyn de ekliyorum.
Haklısınız Fatih hocam,enginarı hiç sevmesemde sağlık açısından natural spor yaparken dahi aralıklarla tüketiyorum.Tavsiyeniz üzerine biraz daha yoğunlaştıracağım.
Haklısınız Fatih hocam,enginarı hiç sevmesemde sağlık açısından natural spor yaparken dahi aralıklarla tüketiyorum.Tavsiyeniz üzerine biraz daha yoğunlaştıracağım.

Arkadaşlar,kürümde 5 buçuk haftayı geride bıraktım.Yanlız göğüs uçlarımda acı ve fındık büyüklüğünde kitle oluştu,özellikle vücut ısısı arttığında süt vericem desem yeridir.Daha onceden sustanon ve rimabolanı aynı dozlarda kullanmıştım hiçbir sıkıntı yaşamadan.Sanırım şuan yaşadığım sıkıntı anapolondan kaynaklanıyor,son iki tablet kalmıştı fakat onuda dün itibariyle kestim.Forumumuzda anapolon ile ilgili düzgün bir bilgi mevcut değil.İngilizcemin yettiği kadar araştırma yaptım.Yabancı forumlarda yazılan çizilenlerden anladığım kadarıyla oxymetholone'un gynoya sebebiyet vermesinin progesterone'la ilgili olduğu kanısındayım.Gün itibariyle cabaser almayı düşünüyorum,üstadlardan acil cevap bekliyorum.
- ati88
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 64 kez
- Aldığı teşekkür: 57 kez
Geçmiş olsun @suhankose
Anadrol (oxymetholone)'un gynoya neden olabileceği forumda daha önce yazılmıştı. @lennox77'nin de anadrol hakkında yazısını forumda bulabilirsin.
Anadrol kendisi doğrudan göğüsteki estrogen receptörlerine bağlanıyor. Mesela yine DHT bazlı drostanolone da aynı receptörlere bağlanıyor ama aktive etmiyor. Anadrol bu receptörlere bağlanıyor ve aktive ediyor.
Gynoyu geri döndürmek için AI ve raloxifene kullanabilirsin. Ne kadar erken başlarsan o kadar çabuk sonuç alırsın. Raloxifene tedavisi aylar sürebileceği için en kısa sürede kürü bitirip tedaviye başlarsan kısa sürede sonuç alırsın.
Kürü hemen bitirip raloxifene tedavisine başlamak istersen PCT için raloxifene yeterli olacaktır. Dozlar ilk iki hafta 120mg ED, daha sonra da gyno kaybolana kadar 60mg ED. Aynı anda da AI kullanman gerekecek. SERM'lerle etkileşimi olmadığı için AI olarak aromasin kullanabilirsin. PCT'de Aromasin dozu ilk 10 gün 25mg, sonrasında da estrogen seviyene göre 12.5mg ED veya EOD.
Edit: Bir de komple endokrin paneli yaptır. Prolaktin fazlaysa yukarıda bahsettiğim aromasin yerine letro kullan.
Anadrol (oxymetholone)'un gynoya neden olabileceği forumda daha önce yazılmıştı. @lennox77'nin de anadrol hakkında yazısını forumda bulabilirsin.
Anadrol kendisi doğrudan göğüsteki estrogen receptörlerine bağlanıyor. Mesela yine DHT bazlı drostanolone da aynı receptörlere bağlanıyor ama aktive etmiyor. Anadrol bu receptörlere bağlanıyor ve aktive ediyor.
Gynoyu geri döndürmek için AI ve raloxifene kullanabilirsin. Ne kadar erken başlarsan o kadar çabuk sonuç alırsın. Raloxifene tedavisi aylar sürebileceği için en kısa sürede kürü bitirip tedaviye başlarsan kısa sürede sonuç alırsın.
Kürü hemen bitirip raloxifene tedavisine başlamak istersen PCT için raloxifene yeterli olacaktır. Dozlar ilk iki hafta 120mg ED, daha sonra da gyno kaybolana kadar 60mg ED. Aynı anda da AI kullanman gerekecek. SERM'lerle etkileşimi olmadığı için AI olarak aromasin kullanabilirsin. PCT'de Aromasin dozu ilk 10 gün 25mg, sonrasında da estrogen seviyene göre 12.5mg ED veya EOD.
Edit: Bir de komple endokrin paneli yaptır. Prolaktin fazlaysa yukarıda bahsettiğim aromasin yerine letro kullan.
ati88 yazdı:Geçmiş olsun @suhankose
Çok teşekkürler değerli bilgiler için.Bu bilgileri fatih hocamın steroidleri tanıttığı bölümdeki anapolonun altına eklememiz gerekiyor,diye düşünüyorum.
Kendi konuma dönecek olursam.Açık konuşmak gerekirse kürü bitirmek istemiyorum,1500-2000 lirayı bir çırpıda çöpe atmış olacağımki maddi durumumda süper değil.Şimdilik prolaktin baskılayıcı kullanıp,küre devam edip,raloxifen ve aromasini,kür sonu pct'de uygulasam gynoyu geri döndürebilirmiyim(Bugün anadrolu kesmemin 3 üncü günü,meme uçları kendini toparladı gibi).İllaki kürü durdurmam mı gerekiyor,veya raloxifen ve aromasini kür içerisinde kullanırsam kürü ters yönde etkilermi ?
- ati88
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 64 kez
- Aldığı teşekkür: 57 kez
Yanlış olabilirim ama bildiğim kadaıyla progestron etkisi gösteren 19-nor steroidleri kullanmadığın için prolaktini azaltmak için dopamine agonisti kullanmaya gerek yok.
Prolaktinin yükselmesinin bir diğer nedeni de yüksek estrogen seviyesi olabilir. Ben senin yerinde olsam estrogen ve prolaktin testi yaptırırdım ve değerler yüksek ise AI dozunu arttırdım. Estrogenin düşmesi prolaktini de normal seviyelere çekecektir.
Reloxifene'in IGF-1'ı düşürücü etkisi olduğu için kür sırasında kullanmak kürün verimini azaltabilir.
Prolaktinin yükselmesinin bir diğer nedeni de yüksek estrogen seviyesi olabilir. Ben senin yerinde olsam estrogen ve prolaktin testi yaptırırdım ve değerler yüksek ise AI dozunu arttırdım. Estrogenin düşmesi prolaktini de normal seviyelere çekecektir.
Reloxifene'in IGF-1'ı düşürücü etkisi olduğu için kür sırasında kullanmak kürün verimini azaltabilir.
Tekrar teşekkür ederim cevaplarınız için,dedğiniz gibi yarın prolaktin testi ve estrogen testi yaptırayım,çıkan sonuca göre haraket etmek daha mantıklı olacak.
Bu arada bir kaç resim paylaşayım.Bu kürü denemek isteyen arkadaşlara örnek olacaktır.
Küre başlamadan önce,ön arka kol antrenmanı sonrası.Kol-Sıcak 40,5
http://i.hizliresim.com/vEnn2r.jpg
Kürün 5inci haftası antrenmansız soğuk durum.Soğuk kol 43,5 (günde 300-350 gr karbo sonrası göbeklenme ve yağlanma mevcut
)
http://i.hizliresim.com/DM44gZ.jpg
Bu arada bir kaç resim paylaşayım.Bu kürü denemek isteyen arkadaşlara örnek olacaktır.
Küre başlamadan önce,ön arka kol antrenmanı sonrası.Kol-Sıcak 40,5
http://i.hizliresim.com/vEnn2r.jpg
Kürün 5inci haftası antrenmansız soğuk durum.Soğuk kol 43,5 (günde 300-350 gr karbo sonrası göbeklenme ve yağlanma mevcut

http://i.hizliresim.com/DM44gZ.jpg
Re: Sustanon-Primabolan-Anapolon-Proviron
alt yapın zaten kötü değilmiş bu yüzden kürde kollar omuzlar çok başarılı gelişmiş...ancak gögüslerin için aynı şeyi söylemek zor hem gögüslerin geride kalmış hemde malesef jineko belirtileri gögüslerinde hissediliyo benim tavsiyem hem jinekoyu acilen önlemeye bak vede gögüs antrenmanlarını kol ve omuza göre daha fazla çalış
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir