4 yıllık spor geçmişim 4. kürüm

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
emclord00
Yeni Üye

4 yıllık spor geçmişim 4. kürüm

Mesaj gönderen emclord00 »

merhaba arkadaşlar foruma yeni girdim, daha once kayıt olmuşum, burayada bir günlük açayım dedim diğer forumlarla nick'im aynı belki tanıdık cıkacaktır :) herneyse dedigim gibi 4 yıllık geçmişim var fakat 1 yıldır 1-2 ay spor yapmısımdır toplamda 15 kg lık bir düşüş yaşadım 80 kiloda %5 6 civarı yağ oranım vardı. Gel gelelim 3 haftadır spora ve küre tekrar başladım aslında kürümün 3. haftasındayım 2 hafta ısındıktan sonra küre girdim denebilir 3. enjeksiyonumu carsamba yaptım. kürüm ise şöyle ;

500 testo ( iran ) enanthe
200 deca ( balkan )
30-40mg dianabol ( balkan )

12- 16 hafta..

küre cok hızlı girdim etkiler db ninde etkisiyle ilk hafta başladı diyebilrim tabi kas hafızasıda etkiledi biraz kick startı amacım eski kiloma ulaşmak şuan 71 kiloyum belki 72 olmusumdur. muazzam bir karbo protein beslenmem var supp kombinim ise şöyle;
xtend bcaa on hydro builder olmip karbo creatine pct için saklıyorum ultimate.

sabah akşam b kompleks, 100mg çinko alıyorum. henüz armidex' e başlamadım hocam gerek var dediginde başlayacagız. decayı 400 e cekme durumu var tamamen etkilere baglı. şimdilik bukadar. şimdiye kadarki en iyi kürüm diyebilirim. İnanılmaz bir libido desteği hissediyorum cinsellik vs tavan durumda ( t.e ve deca ilk kullanısım )

önceki kürlerim: t. prop- m.drabol- primo 2- susta primo dianabol 3 susta dianabol bunların hepsi 8 er haftalıktı
saygılar.
zvandut
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 2 kez

Re: 4 yıllık spor geçmişim 4. kürüm

Mesaj gönderen zvandut »

emclord00 hoşgeldin. Başka bir forumda zaten ÖM ile görüşmüştük seninle. Cidden kürdeki gelişimini merak ediyorum. Vücudun diğer forumdaki avatarında görüğüm kadarıyla zaten iyi durumda. Şimdiki halinle bir fotoğraf eklesen hiç değilse bize motivasyon kaynağı olabilirsin. Takrardan başarılar dilerim. Takipteyim seni.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: 4 yıllık spor geçmişim 4. kürüm

Mesaj gönderen lennox77 »

Küre girdiğiniz güncel kilonuz 80 miydi ?
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot], IBM Research [Bot] ve 4 misafir