Only Testesterone Enanthate Kürü
Only Testesterone Enanthate Kürü
Merhablar,
ilk kür olacağından ve yaşımdan dolayı vücdumu fazla zorlamamak şartıyla iyice araştırarak bir kür planı çıkardım yanlışım varsa yardımcı olursanız sevinirim.
DANABOL(Gün) TESTESTERONE ENANTHATE(hafta)
1.hafta 10mg 250mg
2.hafta 20mg 250mg
3.hafta 20mg 250mg
4.hafta 30mg 250mg
5.hafta 250mg
6.hafta 250mg
7.hafta 250mg
8.hafta 250mg
Proviron:25mg (1tb Gün)
Mılk tshıtle ( 1tb Gün)
Kür sırası göğüste hasassiyet olursa sabah akşam nolvadex geçene kadar
PCT
Tamoxifen (Gün) Tribulus + çinko (gün) Saf argınıne(ampul)(gün
1.hafta 20mg 3600mg + 30 mg 1000mg
2.hafta 20mg 3600mg + 30 mg 1000mg
3.hafta 20mg 3600mg + 30 mg 1000mg
4.hafta 3600mg + 30 mg 1000mg
5.hafta 3600mg + 30 mg 1000mg
6.hafta 3600mg + 30 mg 1000mg
7.hafta 1000mg
8.hafta 1000mg
Kür de suplement:
İzole whey proteın
l glutamın
Kür sonra
İzole whey proteın
creatın
bcaa
amıno
argının
trıbulus
glutamın
Beslenme makroları (şuan uyguladğım)
Proteın:200+200-30g bitkisel
karbonhıdrat:330-380g
yağ:40-50g
Vucud
Boy:1.82
Kg:75-77
yağ oranı: 14-16
Ve kafama takılan bir kaç soru
Acaba kür sırasında bu dozajlarda testis boyutunda değişiklikler olucak mı
Pct yeterlimi yoksa prengly gıbı ağır bir ilaç gereklimi
Testesterone durumum tam olarak kürden sonra nekadar sürede eskiye döner ve kürde sıfıra kadar düşermi
Bu kürde jenokomasti oluşma durumu ne kadardır
Son olarakta danabol ilacımı temin ettim fakat testesterone henüz almadım forumda yardımcı olucak arkadaşlar varsa özel mesaj yoluyla ulaşırlarsa sevinirim.
ilk kür olacağından ve yaşımdan dolayı vücdumu fazla zorlamamak şartıyla iyice araştırarak bir kür planı çıkardım yanlışım varsa yardımcı olursanız sevinirim.
DANABOL(Gün) TESTESTERONE ENANTHATE(hafta)
1.hafta 10mg 250mg
2.hafta 20mg 250mg
3.hafta 20mg 250mg
4.hafta 30mg 250mg
5.hafta 250mg
6.hafta 250mg
7.hafta 250mg
8.hafta 250mg
Proviron:25mg (1tb Gün)
Mılk tshıtle ( 1tb Gün)
Kür sırası göğüste hasassiyet olursa sabah akşam nolvadex geçene kadar
PCT
Tamoxifen (Gün) Tribulus + çinko (gün) Saf argınıne(ampul)(gün
1.hafta 20mg 3600mg + 30 mg 1000mg
2.hafta 20mg 3600mg + 30 mg 1000mg
3.hafta 20mg 3600mg + 30 mg 1000mg
4.hafta 3600mg + 30 mg 1000mg
5.hafta 3600mg + 30 mg 1000mg
6.hafta 3600mg + 30 mg 1000mg
7.hafta 1000mg
8.hafta 1000mg
Kür de suplement:
İzole whey proteın
l glutamın
Kür sonra
İzole whey proteın
creatın
bcaa
amıno
argının
trıbulus
glutamın
Beslenme makroları (şuan uyguladğım)
Proteın:200+200-30g bitkisel
karbonhıdrat:330-380g
yağ:40-50g
Vucud
Boy:1.82
Kg:75-77
yağ oranı: 14-16
Ve kafama takılan bir kaç soru
Acaba kür sırasında bu dozajlarda testis boyutunda değişiklikler olucak mı
Pct yeterlimi yoksa prengly gıbı ağır bir ilaç gereklimi
Testesterone durumum tam olarak kürden sonra nekadar sürede eskiye döner ve kürde sıfıra kadar düşermi
Bu kürde jenokomasti oluşma durumu ne kadardır
Son olarakta danabol ilacımı temin ettim fakat testesterone henüz almadım forumda yardımcı olucak arkadaşlar varsa özel mesaj yoluyla ulaşırlarsa sevinirim.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 18 kez
- Aldığı teşekkür: 25 kez
Re: Only Testesterone Enanthate Kürü
Dostum senin gibi ben de daha araştırma aşamasındayım yani kür yapmış biri değilim ancak forumdaki konuları inanılmaz çok okudum ve forumda hocaların yazdığı bir kaç şeyi belirtmek istedim.
-Çinko kür içinde de kullanımı yapılıyor. Eczaneden temin edeceğin Zİnco hapı işini görecektir.
-Bir de Only Testo veya testo içerikli ilk kürlerde PCT'de Nolvadex ile Klomen standart yapılmış. Aşağıda bunların yazılı olduğu link var.
Burada Lennox hocamızın yazdığı cevaba bakabilirsin.
viewtopic.php?f=3&t=1380
-Ek olarak genelde az dozaj testo kullanımı pek önermiyorlar az verimli olur diye ama sanırım sen bunu araştırmışsın.
-Bir de testo etkisi arttırmak için kür içinde proviron kullanımı yazıyor. Sen zaten bulmuşsun.
Umarım hocalardan biri de sorunu cevaplar. Küründe şimdiden başarılar.
-Çinko kür içinde de kullanımı yapılıyor. Eczaneden temin edeceğin Zİnco hapı işini görecektir.
-Bir de Only Testo veya testo içerikli ilk kürlerde PCT'de Nolvadex ile Klomen standart yapılmış. Aşağıda bunların yazılı olduğu link var.
Burada Lennox hocamızın yazdığı cevaba bakabilirsin.
viewtopic.php?f=3&t=1380
-Ek olarak genelde az dozaj testo kullanımı pek önermiyorlar az verimli olur diye ama sanırım sen bunu araştırmışsın.
-Bir de testo etkisi arttırmak için kür içinde proviron kullanımı yazıyor. Sen zaten bulmuşsun.
Umarım hocalardan biri de sorunu cevaplar. Küründe şimdiden başarılar.
Değerli yorumun için teşekkür ederim çinko tribulusun ıcınde mevcut olduğundan ekstra kür sonrası kullanıcağım.
Pct de Klomen konusuna gelirsek gözlere yan etki etme olasılığından dolayı biraz çekiniyorum gözlerimde birazcık sorun var
kür dozajlarını ufak tutup benim amacım ileride yapacağım kürlere vucudu hazırlamak ve minimum yağlanarak 4-5 kg alırsam benim için yeterlidir diye düşünüyorum.
Hocalarımız ve kür geçmişi yapan arkadaşlarda yorumlarını eksık etmezse sevinirim.
hayırlı pazarlar..
Pct de Klomen konusuna gelirsek gözlere yan etki etme olasılığından dolayı biraz çekiniyorum gözlerimde birazcık sorun var

kür dozajlarını ufak tutup benim amacım ileride yapacağım kürlere vucudu hazırlamak ve minimum yağlanarak 4-5 kg alırsam benim için yeterlidir diye düşünüyorum.
Hocalarımız ve kür geçmişi yapan arkadaşlarda yorumlarını eksık etmezse sevinirim.
hayırlı pazarlar..
Bu dozajda bence PCT yapmana gerek kalmayacaktır. Ben only testo 12 hafta 500mg yapmıştım, kür sonunda herahngi bir yan etki görmedim. PCT yapmadım. İlla 250mg giricem diorsan en azında 10-12 hafta yap.
Haa bir de 250mg la büyük ihtimalle ostrojen etkileri görmezsin( kişiden kişiye değişebilir) Ama danabol yüzünde görmen olası. Diyelim ki oldu söylediğin gibi nolvadex işini görür. Östrojen bloker gerekmez bence.
250mg yı geçmeyeceğim yeterli olduğunu düşünüyorum sıçrama yapmak için yan etki konusu kişiden kişiye değişir sizinde dediğiniz gibi fakat ben hormon düzeyleri ile oynanacağından dolayı(dışardan aldığımızda vucudun doğal hormonu düşeceğinden) ilacı kesince tekrar normal düzeylere ne kadar çabuk dönerse o kadar kardır diye düşünüyorum kas kaybını minimize etmek için.Yaşadığınız etkileri paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim.
bence çok mantıklı arkadaş.neden önce insan kendisini görmeli.diğer 500 ne bu arkadas?250 yeter.zaten dianabol da oldumu işini görür.pct bilemem anlamam.acaba enanthat ve dianabol nasıl oranlamak lazım düşük zorlarda.
yanlıs only demişsin bunda dianabol olmaz.sadece enathat olması gerekir.bildiğim.12 hafta mantıklı.dianabol iyi ayarlanmıs azdan coga neden vücut alışıyor yavas yavas.testoyu acaba 5oo sonra yapmak mantık mı ki ?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot], FAST Enterprise [Crawler] ve 6 misafir