anapolon
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
anapolon
Abdi ibrahimin anapolonu basta olmak üzere sustanon , primobolan gibi ilaclar türk eczanelerinde hala satiliyor mu ? Satiliyorsa recetesiz olarak almak icin bildiginiz bi eczane varmi ankarada? Internette 2 katina satiyorlar 1 kutu 25 tl iken internette 50tl cok pahali
- orhan15
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
Re: anapolon
Merhaba,satılıyor ama her eczanede bulunmuyor ve olsada vermiyor(burada biraz çene devreye girmesi lazım) eğitim ve araştırma hastanelerinin yanındaki eczanelerden temin etme olasılığınız yüksek.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Ankara'da Sıhhıye tarafındaki hastane ve çevrelerinde bulma şansınız daha yüksektir. 1-2 yıl öncesine kadar ben alıyordum
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
- Hammerstorm
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 31 kez
- Aldığı teşekkür: 121 kez
tanıdık eczacıysa sorun olmuyor veriyor tanımıyorsanız bazıları problem yaratıyor bazıları yaratmıyor tamamen şans
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir