Kilit
Re: Steroidler Tendon ve Eklem Ağrılarına Çözüm Olur Mu
Öncelikle yaşın oldukça küçük! Deca, danabol, Npp, Anapolon tarzı ilaçlar eklem ağrılarında oldukça etkilidir. (Danabolun bende bir etkisi olmadı) Ancak bunları kullansan bile, kandaki değerlerin normal seviyelere döndükten sonra ağrıların büyük ihtimalle olduğu gibi eski haline geri dönecektir. O yüzden sana tavsiyem; öncelikle ısınmalarını iyi yapmak. Dorian Yates'in blood and guts 'daki ısınmalar oldukça etkili bu tür ağrılar için. Ayrıca Glukozamin Kondrotin kullanabilirsin, büyük ihtimalle iyi gelecektir.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 11 kez
akyuzse yazdı:Öncelikle yaşın oldukça küçük! Deca, danabol, Npp, Anapolon tarzı ilaçlar eklem ağrılarında oldukça etkilidir. (Danabolun bende bir etkisi olmadı) Ancak bunları kullansan bile, kandaki değerlerin normal seviyelere döndükten sonra ağrıların büyük ihtimalle olduğu gibi eski haline geri dönecektir. O yüzden sana tavsiyem; öncelikle ısınmalarını iyi yapmak. Dorian Yates'in blood and guts 'daki ısınmalar oldukça etkili bu tür ağrılar için. Ayrıca Glukozamin Kondrotin kullanabilirsin, büyük ihtimalle iyi gelecektir.
Dayanamıyorum bu ağrılara doktorların çözümleri yok sıkıldım artık. Diz ağrısı mahvediyor beni zaten. Komple geçirdiği çünkü tendonların tamir olduğunu okumuştum.Yorumun için teşekkürler.
Neyse, farklı görüşleri bekliyorum.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Steroidlerin tıbbi kullanımdaki amacının tendon ve eklem sakatlıklarında da olduğu bilinmekte
Ama adı üstünde ''tıbbi'' kullanım. Yani bir doktor önermeyip yazmadıkça kendi kafanıza göre tıbbi amaçlı kullanamazsınız
Ama adı üstünde ''tıbbi'' kullanım. Yani bir doktor önermeyip yazmadıkça kendi kafanıza göre tıbbi amaçlı kullanamazsınız
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: FAST Enterprise [Crawler], IBM Research [Bot] ve 2 misafir