Pct ile ilgili...

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
nnpoint
Yeni Üye

Pct ile ilgili...

Mesaj gönderen nnpoint »

merhabalar

arkadaşlar testo boldenon kürüm 10.haftasında kur u kestim kesmemim sebebi cok fazla etki görmemem istediğim verimi alamamam..ve daha erken tedaviye girmek için ..ikinci kür ümü daha saglam ciddi şekilde dozajları yükselterek farklı kür gireceğim..1 ay sonra sormak istediğim soru kür sonu tedavisini uygulamasam pregnly tamoksifen klomen kullanmasam 1 ay boyunca tekrar 2.küre girsem tedavi yapmadan herhangi bir sıkıntı olur mu ?
nnpoint
Yeni Üye

Re: Pct ile ilgili...

Mesaj gönderen nnpoint »

konu kirliliği yapmamak adına açıyorum kafama takıldı

arkadaşlar tamoksifen pregnly klomen proviron aldım...

simdi pregnly 1 kutu 5000 lik vuruldum yeterlimi dir ayrıca klomen i gunluk 50 mg alsam olurmu cunku hocam ilk gün 5 sonra 4 sonra 3 2 1 seklinde soyledi...

pregnly herhangir bir zararı varmıdır 5000 1500 lük arasındaki fark nedir?

bu arada testo boldenon danabol 10 hafta kullandım
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

naptın süperman ??? :) şaka bi yana 5000iu tek seferde leydig hucrelerini çok yorar çok ağır bir kürden cıkılmadıysa 1500iu şeklinde tatbik etmek daha iyi hatta bölerek 10 gün 500iu şeklinde alarak yapanda var. insallah sıkıntı yaşatmaz nolvodekse devam et..provirona gerek yok gibi...bunun dışında c vitamini ve cinko gignseng tribulus pekmez gibi enerji verici şeyleri kesinlikle ihmal etme
nnpoint
Yeni Üye

Mesaj gönderen nnpoint »

sıkıntı derken neyi kastettiniz acaba? zaten kafama takılıyor herhangi zarar görürmüyüm acaba 5 gün sonra 2. vurulacaktım vazgectim dediğiniz gibiyse ..yoksa doktor a başvurayım..ağır birşey varsa :(
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

işte bunlar hep kulaktan dolma bilgilerin zararı...pregnly dediğin şey hcg hormonu kadınlarda olması gereken bize ne zaman lazım testo üretimi durunca...hcg napıyor beyindeki lh hormonunu tetikliyor lh salgılanınca testo üretimi tekrar devreye giriyor...bide işin alt kısmı var orda da spermi üreten leydig hücreleri bunlar haddinden fazla uyarılırsa bu sefer aşırı çalışma sonucu hücreler zarar görüyor ve hepten kuş gidiyor...arkadaşlar lütfen kafanıza göre pregnly kullanmayın bunlar oyuncak şeyler değil işin ucunda erkeklik var. 5000iu vurmuşun belli bi süre sende libido düşümü yapacaktır 10-15 gün sonra sistem kendine gelir ama dediğim gibi bir daha kürüne göre pct uygula.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot] ve 8 misafir