Kur Yardımı
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
Kur Yardımı
merhaba abilerim arkadaşlarım
kılo 78 boy 1.70 yas 20
4-5 senedır body yapıyorum fakat 1senelık bır yapan kııs kadar vucudum vardır cunku hep bırakıp basladım duzensızlık vardı
kılo alıp verme konusunda 1 ayda ıstersem 15 kılo alıp verebılıyorum vucuduma hakım bırıyım
14 haftalık bır kure gırdım
100 adet danabol gunde 3 tablet alıyorum
hafta 1 kere deca vuruyorum 1.5mg
haftada 1kere testestoron vuruyorum 1.5mg
cınko-supradyn-balık yagı-b12 alıyorum ve karacıger koruyucu olarak sabah 1 aksam 1 mılk thıstle adında bıtkısel bır ılac alıyorum
kullandıgım urunlerın isimleri TESTABOLON 400 VE EQUIBOLON 400 . ALMAN URUNU
testoda 100mg enanthe - 100 cypionate - 100 ısocaprote 100 becoanete var
decada ıse boldenon undecylenatn 100 boldenon cypionate 100 mg boldenon ısocarpdate 100 decanote var
sımdı Olay su bıraz kendı basıma yapıyorum bu olayı o yuzden yardımcı olursanız sevınrım 4. hafta kurumde
Neler kullanmalıyım daha + kur bıtınce ne kullanmalıyım jınemokestı ve kısırlık ıcın felan bır anlatırsanız sevınırım tessekurler
kılo 78 boy 1.70 yas 20
4-5 senedır body yapıyorum fakat 1senelık bır yapan kııs kadar vucudum vardır cunku hep bırakıp basladım duzensızlık vardı
kılo alıp verme konusunda 1 ayda ıstersem 15 kılo alıp verebılıyorum vucuduma hakım bırıyım
14 haftalık bır kure gırdım
100 adet danabol gunde 3 tablet alıyorum
hafta 1 kere deca vuruyorum 1.5mg
haftada 1kere testestoron vuruyorum 1.5mg
cınko-supradyn-balık yagı-b12 alıyorum ve karacıger koruyucu olarak sabah 1 aksam 1 mılk thıstle adında bıtkısel bır ılac alıyorum
kullandıgım urunlerın isimleri TESTABOLON 400 VE EQUIBOLON 400 . ALMAN URUNU
testoda 100mg enanthe - 100 cypionate - 100 ısocaprote 100 becoanete var
decada ıse boldenon undecylenatn 100 boldenon cypionate 100 mg boldenon ısocarpdate 100 decanote var
sımdı Olay su bıraz kendı basıma yapıyorum bu olayı o yuzden yardımcı olursanız sevınrım 4. hafta kurumde
Neler kullanmalıyım daha + kur bıtınce ne kullanmalıyım jınemokestı ve kısırlık ıcın felan bır anlatırsanız sevınırım tessekurler
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
Re: Kur Yardımı
valla sacma sapan bır kur ornegı goruorum resmen corba olmus bosuı bosuna organlarını yoracaksın sıteyı bıraz kurcalarsın herseyle ılıglı genel bılgıler bualcaksın yasın kur ıcın cok kucuk!!!!
-
- Yeni Üye
Goguslerinde kasinti yanma hissedersen nolvodex basla gunde iki tablet yoksa kurunu bitir nolvodexe basla kurden 5 ve 10 gun sonra 1500iu pregnly kullan iki kutuda nolvodex bitir cinko tribulus c vitamini
Sen buraya millete bildiklerini aktarmayamı geldin yoksa öğüt vermek içinmi bu 1
2. si 20 yaşında bir adam kür için genç erken değil 18 yasında 17 yasında bile baslanabilir.
Kür çorba falan değil ortada bi yanlıslık gorduysen sacma sapan şeyler yazacagına bilgilendir yada forumda takılma
2. si 20 yaşında bir adam kür için genç erken değil 18 yasında 17 yasında bile baslanabilir.
Kür çorba falan değil ortada bi yanlıslık gorduysen sacma sapan şeyler yazacagına bilgilendir yada forumda takılma
-
- Yeni Üye
işte bende bundan bahsedıyorum roid cok sagoll aynı sekılde madmax yorum ıcın cok tessekurler
-
- Yeni Üye
gelelım arkadasın kurune bılader testerone enannhate kullanmanı tavsıye ederım testo mıx sustanon bazlı ıgneler ınıslı cıkıslı grafık cızdırır ıstıkrarlı olmaz ılk kurde tavsıye edılen yan etkısı en az olabılecek kür haftalık 500 mg enanhate , 300 boldenon ve ılk 4 hafta gunde 30mg dıanaboldur deca ılk kur ıcın pek tavsıye edılmez bu ıs merdıven basamakları gıbıdır ılk basamagı atlamadan 2.3 basamakalra cıkmak gıbıdır sıtede guvenılecek ınsanlarla gorusmeye ozen goster ısın ucunda saglıgın var yasın kucuk küre baslamadan endokrıne gıdıp test yaptırdınmı dogal lh vs oranların nasıldı ? kur sırasında gogus uclarında ergenlıkte oldugu gıbı kasıntı acıma hıssı olusursa hemen nolvadex veya arımıdexe basla .. 1.5mg dıye belırtımıssın 1500 mg demek ıstedıysen cok yuksek bır oran
@samet61 kardeşim burada hem haklısın hemde biraz haksız. aslında bende seninle aynı fikirdeyim 20 yaşında bir gencin steroid kullanması hormonlarıyla oynaması bana da doğru gelmiyor. sonuna kadar uyarmak vazifemiz. ama burada 2 noktayı kaçırıyosun 1. burası stereoid forumu zaten sitenin adresi bile bu buraya gelenlerin çoğu ya bu ilaçları kullanmış yada kullanmayı kafasına koymuş kişiler. 2. konudaki arkadaş gördüğün üzere küre başlamış yani şu saaten sonra sen nie kullandın hormonlarına yazık vs..demek durumu geçmiş. bu aşamada iki şık var ya bu postu okuyup es geçeceksin ya da bu adama en azından daha da yanlış yapmaması için yardım edeceksin. yapıcı olmakta her zaman fayda var...
-
- Yeni Üye
madmax29 yazdı:@samet61 kardeşim burada hem haklısın hemde biraz haksız. aslında bende seninle aynı fikirdeyim 20 yaşında bir gencin steroid kullanması hormonlarıyla oynaması bana da doğru gelmiyor. sonuna kadar uyarmak vazifemiz. ama burada 2 noktayı kaçırıyosun 1. burası stereoid forumu zaten sitenin adresi bile bu buraya gelenlerin çoğu ya bu ilaçları kullanmış yada kullanmayı kafasına koymuş kişiler. 2. konudaki arkadaş gördüğün üzere küre başlamış yani şu saaten sonra sen nie kullandın hormonlarına yazık vs..demek durumu geçmiş. bu aşamada iki şık var ya bu postu okuyup es geçeceksin ya da bu adama en azından daha da yanlış yapmaması için yardım edeceksin. yapıcı olmakta her zaman fayda var...
adam ılk kurde 1500 testo 1500 decadan bahsedıyor bu ılacları aldıgı adamadamı hıc sormadı ?
-
- Yeni Üye
http://www.optimumpharma.com/testabolon ... teroneMenu
urun bu aynı bırde bunun decası var 1.5mg kac eder bılemem 400lukse 600 mg etmezmı
urun bu aynı bırde bunun decası var 1.5mg kac eder bılemem 400lukse 600 mg etmezmı
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir