Kur Yardımı

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
krabat1453
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez

Kur Yardımı

Mesaj gönderen krabat1453 »

merhaba abilerim arkadaşlarım

kılo 78 boy 1.70 yas 20
4-5 senedır body yapıyorum fakat 1senelık bır yapan kııs kadar vucudum vardır cunku hep bırakıp basladım duzensızlık vardı
kılo alıp verme konusunda 1 ayda ıstersem 15 kılo alıp verebılıyorum vucuduma hakım bırıyım

14 haftalık bır kure gırdım

100 adet danabol gunde 3 tablet alıyorum
hafta 1 kere deca vuruyorum 1.5mg
haftada 1kere testestoron vuruyorum 1.5mg
cınko-supradyn-balık yagı-b12 alıyorum ve karacıger koruyucu olarak sabah 1 aksam 1 mılk thıstle adında bıtkısel bır ılac alıyorum

kullandıgım urunlerın isimleri TESTABOLON 400 VE EQUIBOLON 400 . ALMAN URUNU
testoda 100mg enanthe - 100 cypionate - 100 ısocaprote 100 becoanete var
decada ıse boldenon undecylenatn 100 boldenon cypionate 100 mg boldenon ısocarpdate 100 decanote var

sımdı Olay su bıraz kendı basıma yapıyorum bu olayı o yuzden yardımcı olursanız sevınrım 4. hafta kurumde

Neler kullanmalıyım daha + kur bıtınce ne kullanmalıyım jınemokestı ve kısırlık ıcın felan bır anlatırsanız sevınırım tessekurler
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Re: Kur Yardımı

Mesaj gönderen samet_61 »

valla sacma sapan bır kur ornegı goruorum resmen corba olmus bosuı bosuna organlarını yoracaksın sıteyı bıraz kurcalarsın herseyle ılıglı genel bılgıler bualcaksın yasın kur ıcın cok kucuk!!!!
krabat1453
Yeni Üye

tamamda girdim artık bır yardımcı olsanız
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

Goguslerinde kasinti yanma hissedersen nolvodex basla gunde iki tablet yoksa kurunu bitir nolvodexe basla kurden 5 ve 10 gun sonra 1500iu pregnly kullan iki kutuda nolvodex bitir cinko tribulus c vitamini
roid
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen roid »

Sen buraya millete bildiklerini aktarmayamı geldin yoksa öğüt vermek içinmi bu 1
2. si 20 yaşında bir adam kür için genç erken değil 18 yasında 17 yasında bile baslanabilir.
Kür çorba falan değil ortada bi yanlıslık gorduysen sacma sapan şeyler yazacagına bilgilendir yada forumda takılma
krabat1453
Yeni Üye

işte bende bundan bahsedıyorum roid cok sagoll aynı sekılde madmax yorum ıcın cok tessekurler
samet_61
Yeni Üye

gelelım arkadasın kurune bılader testerone enannhate kullanmanı tavsıye ederım testo mıx sustanon bazlı ıgneler ınıslı cıkıslı grafık cızdırır ıstıkrarlı olmaz ılk kurde tavsıye edılen yan etkısı en az olabılecek kür haftalık 500 mg enanhate , 300 boldenon ve ılk 4 hafta gunde 30mg dıanaboldur deca ılk kur ıcın pek tavsıye edılmez bu ıs merdıven basamakları gıbıdır ılk basamagı atlamadan 2.3 basamakalra cıkmak gıbıdır sıtede guvenılecek ınsanlarla gorusmeye ozen goster ısın ucunda saglıgın var yasın kucuk küre baslamadan endokrıne gıdıp test yaptırdınmı dogal lh vs oranların nasıldı ? kur sırasında gogus uclarında ergenlıkte oldugu gıbı kasıntı acıma hıssı olusursa hemen nolvadex veya arımıdexe basla .. 1.5mg dıye belırtımıssın 1500 mg demek ıstedıysen cok yuksek bır oran
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

@samet61 kardeşim burada hem haklısın hemde biraz haksız. aslında bende seninle aynı fikirdeyim 20 yaşında bir gencin steroid kullanması hormonlarıyla oynaması bana da doğru gelmiyor. sonuna kadar uyarmak vazifemiz. ama burada 2 noktayı kaçırıyosun 1. burası stereoid forumu zaten sitenin adresi bile bu buraya gelenlerin çoğu ya bu ilaçları kullanmış yada kullanmayı kafasına koymuş kişiler. 2. konudaki arkadaş gördüğün üzere küre başlamış yani şu saaten sonra sen nie kullandın hormonlarına yazık vs..demek durumu geçmiş. bu aşamada iki şık var ya bu postu okuyup es geçeceksin ya da bu adama en azından daha da yanlış yapmaması için yardım edeceksin. yapıcı olmakta her zaman fayda var...
samet_61
Yeni Üye

madmax29 yazdı:@samet61 kardeşim burada hem haklısın hemde biraz haksız. aslında bende seninle aynı fikirdeyim 20 yaşında bir gencin steroid kullanması hormonlarıyla oynaması bana da doğru gelmiyor. sonuna kadar uyarmak vazifemiz. ama burada 2 noktayı kaçırıyosun 1. burası stereoid forumu zaten sitenin adresi bile bu buraya gelenlerin çoğu ya bu ilaçları kullanmış yada kullanmayı kafasına koymuş kişiler. 2. konudaki arkadaş gördüğün üzere küre başlamış yani şu saaten sonra sen nie kullandın hormonlarına yazık vs..demek durumu geçmiş. bu aşamada iki şık var ya bu postu okuyup es geçeceksin ya da bu adama en azından daha da yanlış yapmaması için yardım edeceksin. yapıcı olmakta her zaman fayda var...

adam ılk kurde 1500 testo 1500 decadan bahsedıyor bu ılacları aldıgı adamadamı hıc sormadı ?
krabat1453
Yeni Üye

http://www.optimumpharma.com/testabolon ... teroneMenu

urun bu aynı bırde bunun decası var 1.5mg kac eder bılemem 400lukse 600 mg etmezmı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir