Nolvadex libido düşüklüğü yapar mı?

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
BBking
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez

Nolvadex libido düşüklüğü yapar mı?

Mesaj gönderen BBking »

2 tane 1500 i.ü pregnyl vurdum ve 30 mg nolvadex 50 mg klomen kullanmaya başladım tedaviye göre 2 hafta kullanmam gerekiyordu fakat pregnyl vurduğum zaman aşırı bi istek libido sertlşme oldu 1 hafta geçince aradan birazcık zorlanmaya başladım şmdi sex esnasında ereksiyon olsam bile yumuşuyor zor ereksiyon oluyorum testis boyutlarım ve meni miktarım normal nolvadex acaba böyle bişey yapar mı ? pct bitmesine 2 gün kaldı kessem mi nolvadexi
Kullanıcı avatarı
orhan15
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 12 kez

Re: Nolvadex libido düşüklüğü yapar mı?

Mesaj gönderen orhan15 »

Merhaba acaba kürün dozajları neydi ve pct öncesi testis libido durumu nasıldı, fazla prenglyn vurmuş olabilirsiniz buda testo dengesini batırabilir.
Saygılarımla..
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Kürü bilmeden yorum nasıl yapacağız...
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
BBking
Yeni Üye

Mesaj gönderen BBking »

sorun prolaktinmiş sanırım cabaser alınca düzeldi yabancı forumlarda nolvadexin libido düşüklüğü yaptığını igf i bastırdığını filan okudum o yüzden nolvadexten olabileceğini düşünmüştüm.
metinav
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 27 kez

Mesaj gönderen metinav »

BBking benim diğer meşhur forumda paylaşımlarım var...Denemediğim fazla bir şey kalmadı ve çözümü yine kendim buldum...Ortaya birşeyler bildiğini iddia edip çıkanların emin ol bir şeyden haberi yok...
BBking
Yeni Üye

Mesaj gönderen BBking »

nasıl çözdün acaba paylaşabilir misin rica etsem ? belki benzer sorunlar yaşayan arkadaşlara faydası olur benim gibi

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 1 misafir