Nolvadex libido düşüklüğü yapar mı?
Nolvadex libido düşüklüğü yapar mı?
2 tane 1500 i.ü pregnyl vurdum ve 30 mg nolvadex 50 mg klomen kullanmaya başladım tedaviye göre 2 hafta kullanmam gerekiyordu fakat pregnyl vurduğum zaman aşırı bi istek libido sertlşme oldu 1 hafta geçince aradan birazcık zorlanmaya başladım şmdi sex esnasında ereksiyon olsam bile yumuşuyor zor ereksiyon oluyorum testis boyutlarım ve meni miktarım normal nolvadex acaba böyle bişey yapar mı ? pct bitmesine 2 gün kaldı kessem mi nolvadexi
- orhan15
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
Re: Nolvadex libido düşüklüğü yapar mı?
Merhaba acaba kürün dozajları neydi ve pct öncesi testis libido durumu nasıldı, fazla prenglyn vurmuş olabilirsiniz buda testo dengesini batırabilir.
Saygılarımla..
Saygılarımla..
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Kürü bilmeden yorum nasıl yapacağız...
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
sorun prolaktinmiş sanırım cabaser alınca düzeldi yabancı forumlarda nolvadexin libido düşüklüğü yaptığını igf i bastırdığını filan okudum o yüzden nolvadexten olabileceğini düşünmüştüm.
BBking benim diğer meşhur forumda paylaşımlarım var...Denemediğim fazla bir şey kalmadı ve çözümü yine kendim buldum...Ortaya birşeyler bildiğini iddia edip çıkanların emin ol bir şeyden haberi yok...
nasıl çözdün acaba paylaşabilir misin rica etsem ? belki benzer sorunlar yaşayan arkadaşlara faydası olur benim gibi
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 1 misafir