Meditech Tren E

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Umirin
Yeni Üye

Meditech Tren E

Mesaj gönderen Umirin »

merhaba arkadaslar meditech trenbolone enanthate ve boldenon yanında balkan testesteron enanthate aldım ve bunlarla kure gırmeyı dusunuyorum...sorum size meditech markası hakkında bir bilginiz veya duyumunuz varmı ve balkan pharma test e daha once kullanıp nasıl verim aldınız?
Kullanıcı avatarı
Hammerstorm
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 31 kez
Aldığı teşekkür: 120 kez

Re: Meditech Tren E

Mesaj gönderen Hammerstorm »

Şuan piyasanın en kaliteli trenbolone enanthate ı meditech tir hayatımda bu kadar kaliteli bir trenbolone markasına daha rastlamadım balkan pharma testosterone enanthate ı iyidir
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

en kaliteli si sırpların ganelika markasıdır diye duymuytum.
bir de tatbik edenlerin hep hayran kaldığı iran ilacı vardı, abdurrahman vs gibi bir ismi vardı bunlar artık çıkmıyor mu.

bir de bir marka parlamaya başladığı zaman hemen sahtesini çıkartıyorlar bunların sahtelerini nereden ayırt edeceğini arkadaşımıza anlatırsanız o dabilinçli alış veriş yapabilir hayırlısıyla.
Umirin
Yeni Üye

Mesaj gönderen Umirin »

Sahtelerini anlamak oldukca zor..onu anlamak icin enjekteyi yemek sart..bu arada 200 mg ile basladim cuma gunu..biraz daha beklicem ve sonuclari sizinle paylasicam
falcone
Forum Duayeni

Mesaj gönderen falcone »

Sen baştan işi halletmişsin zaten

Hadi hayırlısı olsun.
Umirin
Yeni Üye

Mesaj gönderen Umirin »

Tesekkurler
falcone
Forum Duayeni

Mesaj gönderen falcone »

ben vermejo kullanıyorum üzrinde şifreli harfler ve rakamlar varbalkan markada da var bunun gibi her firmanın kendine mahsus alameti farikaları mevcuttur. yani inne bir tarafına batmadan önce de anlamak mümkündür fakat sen kendi şahsın için nasıl münasip görüyorsan öyle yap
Umirin
Yeni Üye

Mesaj gönderen Umirin »

Sen bu iste yeni falansin heralde falcon kutu guzel alametli falansa orjinal diyorsun yani? :))) sen iyisin dostum suan orjinal kutuda sahte urun kayniyor etraf ancak satin alicagin adama guvenebilirsin ve kullandigin cumlelere dikkat et biraz igneleyici olmussun..Hadi hayirli forumlar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir