Meditech Tren E
Meditech Tren E
merhaba arkadaslar meditech trenbolone enanthate ve boldenon yanında balkan testesteron enanthate aldım ve bunlarla kure gırmeyı dusunuyorum...sorum size meditech markası hakkında bir bilginiz veya duyumunuz varmı ve balkan pharma test e daha once kullanıp nasıl verim aldınız?
- Hammerstorm
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 31 kez
- Aldığı teşekkür: 120 kez
Re: Meditech Tren E
Şuan piyasanın en kaliteli trenbolone enanthate ı meditech tir hayatımda bu kadar kaliteli bir trenbolone markasına daha rastlamadım balkan pharma testosterone enanthate ı iyidir
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
en kaliteli si sırpların ganelika markasıdır diye duymuytum.
bir de tatbik edenlerin hep hayran kaldığı iran ilacı vardı, abdurrahman vs gibi bir ismi vardı bunlar artık çıkmıyor mu.
bir de bir marka parlamaya başladığı zaman hemen sahtesini çıkartıyorlar bunların sahtelerini nereden ayırt edeceğini arkadaşımıza anlatırsanız o dabilinçli alış veriş yapabilir hayırlısıyla.
bir de tatbik edenlerin hep hayran kaldığı iran ilacı vardı, abdurrahman vs gibi bir ismi vardı bunlar artık çıkmıyor mu.
bir de bir marka parlamaya başladığı zaman hemen sahtesini çıkartıyorlar bunların sahtelerini nereden ayırt edeceğini arkadaşımıza anlatırsanız o dabilinçli alış veriş yapabilir hayırlısıyla.
Sahtelerini anlamak oldukca zor..onu anlamak icin enjekteyi yemek sart..bu arada 200 mg ile basladim cuma gunu..biraz daha beklicem ve sonuclari sizinle paylasicam
-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
ben vermejo kullanıyorum üzrinde şifreli harfler ve rakamlar varbalkan markada da var bunun gibi her firmanın kendine mahsus alameti farikaları mevcuttur. yani inne bir tarafına batmadan önce de anlamak mümkündür fakat sen kendi şahsın için nasıl münasip görüyorsan öyle yap
Sen bu iste yeni falansin heralde falcon kutu guzel alametli falansa orjinal diyorsun yani?
)) sen iyisin dostum suan orjinal kutuda sahte urun kayniyor etraf ancak satin alicagin adama guvenebilirsin ve kullandigin cumlelere dikkat et biraz igneleyici olmussun..Hadi hayirli forumlar

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir