Testo Propionat ve Boldenon kürü (İLK KÜR)(RESİMLİ)
Testo Propionat ve Boldenon kürü (İLK KÜR)(RESİMLİ)
Değerli Hocalarım
Yaklaşık 3 yıldır vg yapıyorm Endemorf ve Mezemorf arası vücut tipim var spora başladığımda kollarım 30 cm belim 108 cm idi 21 yaşındayım
Şuan ki vücut ölçülerim 1.90 boy 88 kg soğuk ölçülerim Biceps:40 göğüs:110 Omuz:130 Bel:88 Bacak:57 cm boyum uzun olduğu için kütle artışım zor yağsız temiz büyümek istiyorm 2 yıldır supplement alıyorum
1.soru : 1-12 hafta arası 300 boldenon
1-12 hafta araso 300 t.propionat
günlük 50 mg proviron temiz kütle ve yağ yakımı için uygun mudur?
2.soru : kür esnasında sadece whey protein yeter limi ve kür esnasında neler almalıyım ?
3.soru : kür sonrası pct için bu küre uygun ne kadar dozajla ne almalıyım ?
4.soru : kilo başı 2 3 gr arası protein ve kilo başı 5 gr karbonhidrat yeterli midir ?
üniversite öğrencisi olduğum için zamanım çok.
Beslenmem şu şekilde :
sabah: 100 gr yulaf ezmesi
1 tam 5 beyaz yumurta
40 gr fıstık ezmesi
antreman
antreman sonra: 250 gr tavuk bonfilo
100 gr kepekli bulgur
1 kase yoğurt
ikindi : 160 gr ton balığı
50 gr makarna
ara öğün : 50 gr badem
1 tam muz
akşam: 250 gr tavuk bonfilo
100 gr kepekli bulgur
yatmadan önce : 100 gr lor
yemeklerde sadece zeytinyağı kullanıyorum ve tavuğun piştiği tavaya 1 kaşık günlük tuz şeker asla kullanmıyorum haftada bir gün kendime ayırıyorm oda öğle yemeğinde sadece
Resimlerde gelicek yakında
Yaklaşık 3 yıldır vg yapıyorm Endemorf ve Mezemorf arası vücut tipim var spora başladığımda kollarım 30 cm belim 108 cm idi 21 yaşındayım
Şuan ki vücut ölçülerim 1.90 boy 88 kg soğuk ölçülerim Biceps:40 göğüs:110 Omuz:130 Bel:88 Bacak:57 cm boyum uzun olduğu için kütle artışım zor yağsız temiz büyümek istiyorm 2 yıldır supplement alıyorum
1.soru : 1-12 hafta arası 300 boldenon
1-12 hafta araso 300 t.propionat
günlük 50 mg proviron temiz kütle ve yağ yakımı için uygun mudur?
2.soru : kür esnasında sadece whey protein yeter limi ve kür esnasında neler almalıyım ?
3.soru : kür sonrası pct için bu küre uygun ne kadar dozajla ne almalıyım ?
4.soru : kilo başı 2 3 gr arası protein ve kilo başı 5 gr karbonhidrat yeterli midir ?
üniversite öğrencisi olduğum için zamanım çok.
Beslenmem şu şekilde :
sabah: 100 gr yulaf ezmesi
1 tam 5 beyaz yumurta
40 gr fıstık ezmesi
antreman
antreman sonra: 250 gr tavuk bonfilo
100 gr kepekli bulgur
1 kase yoğurt
ikindi : 160 gr ton balığı
50 gr makarna
ara öğün : 50 gr badem
1 tam muz
akşam: 250 gr tavuk bonfilo
100 gr kepekli bulgur
yatmadan önce : 100 gr lor
yemeklerde sadece zeytinyağı kullanıyorum ve tavuğun piştiği tavaya 1 kaşık günlük tuz şeker asla kullanmıyorum haftada bir gün kendime ayırıyorm oda öğle yemeğinde sadece
Resimlerde gelicek yakında
En son vgci123 tarafından Cum Kas 14, 2014 4:52 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.
Re: Testo Propionat ve Boldenon kürü (İLK KÜR)
öncelikle boldenon yapısı gereği temiz ve kalıcı büyüme için ideal bir ilaçtır ancak boldenonun dezavantajı hem dosaj olarak belli bir miktarın üstünde tatbik ister hem de daha uzun süreli kür ister yani verim alabilmek için bunlar önemli. eğer kısa süreli yaparım illa derseniz prioponat ile yapmanıza bişey demem ama benim tavsiyem testo enat. kullanmanız ve en az 500mg haftaya çıkmanız ve kürü 16 hafta gibi sürdürmenizdir bu aşamada proviron hergün almak yerine aromataz engelleyici olarak 3 günde bir arimidex daha iyi olabilir. beslenme konusunda whey protein olmasının dışında kesinlikle bcaa - glutamin ve caseinide kombine edip güzel bir supplement desteği ilk kür için sizi çok iyi yerlere getirebilir. tabii antrenmalarıda 4 -5 gün olacağını var sayıyıorum. bunun dışında creatinde çok gereklidir ama su tutan bir yapınız varsa es geçilebilir neticede zaten stereoidler gerekli gücü verecektir. kilo başına 2 gram protein oldukça yeterlidir. pct ye gelince onu kürdeki durumunuza göre değerlendirmek gerekir.
Ben kürü satın aldım da pazartesi kullanmaya başlıcam 12 haftalık kür aldım dozajlar ne olmalı testo propionat ile boldenonun ve 12 hafta yetersiz mi verim alamam mı
-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
Ben de boldenom - propinat küründeyim haftada 3 gün ilaç alıyorum(propinat tesir mühleti sebebiyle)
Bence 16 haftaya uzat. Zaten ilk dört haftadan sonra tezirlerini hissediyorsun (mesela ben 5 haftayı bitirdim henüz yeni yeni bir şeyler hissetmeye başşadım.
Bence 16 haftaya uzat. Zaten ilk dört haftadan sonra tezirlerini hissediyorsun (mesela ben 5 haftayı bitirdim henüz yeni yeni bir şeyler hissetmeye başşadım.
@vgci123 en sevdiğim vatandaş tipi
kardeşim ilaçları almışın daha ne soruyosun...madem bu işe girişicektin gelip önce bir araştırıp sorup öyle başlasaydın...neyse neticede vucuduna illaki bunlar giricek neticede verim almassın diye birşey yok ama bizim dediğimiz optimum fayda sağlamak adınaydı...yap bakalım sonuçları paylaş umarım kürün iyi geçer

Re: Testo Propionat ve Boldenon kürü (İLK KÜR)(RESİMLİ)
14 haftaya çıkarıcam boldenon propionat kürü nü o zmn
kendi fotoğraflarımı fotoğraf makinası sipariş verdim gelsin hafta hafta çekip koyucam
evet 2 güne bir 100 mg vurucam pazartesi çarşamba cuma şeklinde
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir