Bulk kürü Günlüğü
Bulk kürü Günlüğü
Evet arkadaşlar herkese selamlar, geçen seneki balıklama yaptığım karmakarışık definasyon kürünü saymassak bu sene adam akıllı planlı bir küre girme hedefindeyim aslında kürümü geçişli planladım buradaki gitarisst arkadaşın kürünü örnek alarak tek farkı zamanlama 12 hafta bulk 10 hafta definasyonla 1 ocak tarihinde yola cıkacam tahmini 15 haziran gibi tam sezon başında bu sene hedefimdeki fiziğe kavuşçam inşallah kürün detaylarını ilerleyen zamanlarda bu postta paylaşıcam ama en azından hazırlıklar ne aşamada merak edenlere ufak bir foto paylaşıyorum
sevgiler saygılar

En son madmax29 tarafından Prş Oca 15, 2015 7:58 am tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Re: Yeni Bulk kürü hazırlıkları
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar..şu an natürel olarak oldukça forma girmiş durumdayım yeni yılla bakalım neler olacak hep beraber görücez...
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Bulk küründen sonra ara vermeden ya da bridge yaparak cutting yapmanı öneririm kütleyi çok iyi korursun bu sistemle
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
@lennox77 kardeşim aynen öyle yapıcaz
5.5 aylık total bir kür olacak geçişli. hazırlıklar bitti gibi supplement ilaçlar vs.. hepsi alındı. şu an idmanlarda iyi gidiyor definasyon malzemelerini bulk bitimine yakın almayı planladım...ama kesinlikle tren ace. olacak o günkü form durumuma göre kaç mg kullanacağıma beraber karar veririz.

daha önce eşi benzeri olmayan bir kür yaptım bulk kürü yapmadan direk definasyon kürüne girdim gaza gelip tam hazır değildim aslında sonra baktım gelişim iyi gittim definasyon kürünün ortasında deca ekledim iyice çorba oldu. Kür içinde su tuttum sonra define olunca yaza doğru kayıp çok fazla oldu başladığım noktaya geri döndüm sadece form olarak yağlardan baya gitti bu esnada düzenli devam ettim spora, hali hazırda natürel olarak 3 gün antreman 2 gün kardiyo şeklinde devam ediyorum kürün ortasında ki formumu tekrar yakaladım hatta salonda birçok kişi şu an form durumumu beğeniyor genç arkadaşlar tavsiyeler istiyor bu aşamada daha bilincli altyapısı doldurulmuş supplementiyle kullanılacak ilaçarın çeşidiyle markasıyla süresiyle çok daha profosyonel bir küre giricem kürüm geçişli olacağı için 5.5 ay gibi stereoid etkisinde olucak vucud beklentim oldukça yüksek bu anlamda forumda sayılı örnek kürlerden birisi olmasını istiyorum şu an yılbaşına kadar hem hipertrofi hemde gelişime yönelik antrenmanlara devam ediyorum supplement olarakta amino kapsülleri - whey protein ve kreatini yuklemeye başladık. kreatini şimdi yüklememin sebebi hem kürde deca gibi çok su tutan bir ilaç olması hemde kreatininde su tutması çakışmasın diye kürde kreatin kullanmıycam. onun bitişine denk gelecek kür içinde whey alımı 100gr - 100 gramda normal yollarla protein - glutamin ve toz bcaa suplementleri girecek kürün ilaçlarınıda küre başlarken yazarım o dönemde son formumuda fotoraflarım amacım 10 kg alabilmek devamında 2-3 kg sini define edip 5 kilo gibi kuru kas alabilmek haziran başında bunu ne kadar başarbildiğimi görsel olarakda bu tarz kürlere girmek isteyen yeni arkadaşlara aktarabilmek olacak.
-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
İlk kürünüz bana da müsbet gelmedi fakat bana garip gelen kürleri tatbik edenlerde var. mesela, tiner balon aseton ile beraber deca tatbik edenler de mevcut. Hatta bu kür, soyadı aykut olan dünya çapında yarışlara iştirak eden bir sşorcumuz varmış o yazmış. Neticede bir mantık ve münasebet teşkil ediyorsa muhtelif ilaçlar beraberce tatbik edilebilr. Bu mantığı öğrenmeye ćalışıyorum, hadi hayırlısı.
Kürünüzde muvafakiyetler temenni ederim.
Kürünüzde muvafakiyetler temenni ederim.
En son falcone tarafından Çrş Kas 19, 2014 10:47 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot] ve 8 misafir