23 Yaşındayım. Boyum 1.79 Kilom 80
Vücut yağ oranım % 14
Haftada 4 gün spora vakit ayırabiliyorum. Nadiren haftada 3 güne düşebiliyor (Hastalık vs olduğunda).
Yaklaşık 6 Sene Taekwondo Sporu ile uğraştım, Müsabık sporcuydum. Sonrasında üniversiteye başlayınca spora ara vermek zorunda kaldım (4 sene).
8 ay önce spor'a başladım ve halen devam ediyorum. Tabi bu 8 ayın ilk 2 ayı CrossFit ve body workout yaptım. 6 aydır ise body building yapıyorum.
Beslenme konusunda kendime güveniyorum

Sayın hocalarım, sizden istediğim. Çok fazla abartıya kaçmayacak şekilde bir steroid kür istiyorum. Şunu da belirteyim ki bu konuya tamamen yabancıyım Sadece bu forumdan bir kaç makale okudum..
Nasıl bir kür önerirsiniz ve supplement olarak kullanmam gerekenler nelerdir? Eksiğim varsa yazar mısınız? Veya şunu kullanma dediğiniz bir ürün var mı ?
Ayrıca Yan etkileri azaltacak neler kullanabilirim.. Kürdeyken nasıl bir antrenman programı uygulamalıyım?
Elimde olan supplementler;
GNC ProPerformance AMINO BURST 3000 - 90 tabs
Multipower Bcaa (toz)
Multipower Whey Protein
Optimum'un Shot L-carnitine (Likid)
Amacım; Normal bir sürede (Çok fazla acelem yok) Çok fazla yağlanmadan kaslarımı hafif büyüterek parçalamak. Güzel bir görünüm elde etmek.
Şimdiden değerli vaktinizi ayırdığınız ve bilgilerinizi aktardığınız için teşekkür ederim...