Merhabalar
ilk kürüme gireceğim. Haftada 3 veya 4 gün antrenman yapıyorum. Antrenman yaptığım günler mi yapmadığım günler mi enjeksiyon yaptırmalıyım?
Aynı gün, aynı şırınga ile mi yoksa farklı günler mi enjeksiyon yapılmalı?
teşekkürler.
Testo+deca küründe enjeksiyon günleri nasıl olmalı?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 7 kez
Re: Testo+deca küründe enjeksiyon günleri nasıl olmalı?
Uzun esterli ilaçlardır etkisini 4. haftadan sonra görmeye başlarsın haftada 1 kere enjekte edilir onuda aynı gün yapabilirsin bana kalırsa decayı sağ loba testo yu sol loba vur.
İyi Çalışmalar.
İyi Çalışmalar.
ben genelde pazartesi - çarşamba - cuma antreman yapıyorum 500testo 400deca olduğunu varsayarak salı - perşembe 1ml deca 1 ml testo çekip aynı sırıngayla tek enjeksion tek gün olarak haftada iki gün yapıyorum ama kalcadan değil bacaktan.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Ağrı durumu olursa 2 güne bölebilirsiniz
Ben de tek gün yapanlardanım
Ben de tek gün yapanlardanım
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
decayı 2 veya 3 haftada bir de (miktarları da ona göre yüksek tutarak ) tatbik edebilirsiniz lakin dalgalanma olmaması için mümkün oldukça sık yapmanız münasip olur.
Hatta haftalık miktarı ikiye bölüp , haftada 2 yapmanız evladır. Askari haftada 1 olması umumiyetle tatbik edilen en münasip halidir.
Hatta haftalık miktarı ikiye bölüp , haftada 2 yapmanız evladır. Askari haftada 1 olması umumiyetle tatbik edilen en münasip halidir.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir