Bulk dan önce definasyon
Bulk dan önce definasyon
Daha önce hiç kür yapmamış biri bulk küründen önce definasyon kürüne girebilir mi. 2 sene bodybuilding geçmişim var. 185 boy 106 kiloyum. Yağ oranım %18. Bulk kürüne girip daha çok kilo almaktan korkuyorum.
-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
Re: Bulk dan önce definasyon
Doldur - boşalt diye bir yöntem varmış önce bulk kürüyle adele doldurup sonra da def. Kürüyle yağ ve suyu boşaltmak şeklinde oluyormuş. İstersen önce boşaltmakla başlayabilirsin ama bir sene içinde bir bulk ve sonrasında iki def. Kürü yap bence daha mümbit olur.
Ben ekim 15 de başlayacağım kürü bitirmeden def kürüne devam edeceğim bir kaç ay bekleyip yeniden def kürü yapacağım. İstetaen sen de dene.
Ben ekim 15 de başlayacağım kürü bitirmeden def kürüne devam edeceğim bir kaç ay bekleyip yeniden def kürü yapacağım. İstetaen sen de dene.
-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
Ben ilk kürümü yalnızca propinat ile ile yapmak üzefe başladıktan 5 hafta sonra kestim. Hakikaten çok tesir etmişti lakin ne kadar adelesiz ve çirkin olduğum ortaya çıkıyordu. O şekilde devam edemedim. Şimdi neden böyle bir adet olduğunu tahmin ediyorsundur.
Bence sen , önce fazla su tutmayan bir bulk kürüne gir, sonra da fazla yağı ve suyu atmak için def kürüne gir nasıl olsa ilaç kullanacaksan bu işi daha kolay muvaffak olursun merak etme. ilk kürde deca kullanmanı tavsiye etmem.. Primabalon daha az su tutar pahalıdır ama eczanelerden bulursun, miktarları da yüksek olmasın.
Bu arada yaşın kaç
Bence sen , önce fazla su tutmayan bir bulk kürüne gir, sonra da fazla yağı ve suyu atmak için def kürüne gir nasıl olsa ilaç kullanacaksan bu işi daha kolay muvaffak olursun merak etme. ilk kürde deca kullanmanı tavsiye etmem.. Primabalon daha az su tutar pahalıdır ama eczanelerden bulursun, miktarları da yüksek olmasın.
Bu arada yaşın kaç
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Testo-Bolde (ya da Primo) yanına da T-bol gibi temiz bir oral steroid ve clen bulk dietiyle bence bulk kürüne öncelik verebilirsin.
Beslenmen de temiz olursa temiz kilo alırsın definasyon da seni zorlamaz
Beslenmen de temiz olursa temiz kilo alırsın definasyon da seni zorlamaz
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir