değişken karakterli satıcı.

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
samet428
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

değişken karakterli satıcı.

Mesaj gönderen samet428 »

Aylardr hayalini kurduğum kürüme girmk için bütün yaz çalştm para biriktirdim iflahım kaydı ve bu süre zarfnda bu forumu defalarca kez hatmettim buradaki insanlarn da önerisini dikkate alarak birisiyle iletişime geçtim bu kişinin tavırları başlarda çok iticiydi ta ki ben parayi hesabina yatrmak için hesap numarasini isteyene kadar numarayi aldm tavrlar birden degişti artk sizli bizli gayet seviyeli konuşmalar geçmeye basladı aramizda parayi hesabina yatrdim adresi gnderdim ve bu dördncü gün bir kac kere soru sormak icin mesaj gnderdm ona bile cvp vermedi kendisi hakknda burda bir cok kisi gzl seyler yazmş o burda gzl tanınıyorken ismini verip adını lekelemiycem şu üç gün içinde ürün elime geçmezse burda adını sizinle paylaşrm.
Saygılarımla
En son samet428 tarafından Pzt Eyl 08, 2014 6:57 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
BodyUploading
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 5 kez

Re: kür benim neyime...

Mesaj gönderen BodyUploading »

Öncelikle geçmiş olsun vardır bir hayır ama bu mesajı binlerce kişinin olduğu bir foruma yazıyorsan ve isim vermiyorum diyorsan,ismi lekelenmesin diye bir savunma yapıyorsan,bu forumdaki bir çok kişiyi zan altında bırakıyorsun.Çok kıymetli hocalarımız var burada.Kür kullanmayı düşünen ve senin bu mesajını okuyan kişilerin aklında "acaba o kişi benim iletişimde olduğum kişi mi"diye akıllarından geçirecekler ve bu suçsuz birinin (hocanın,satıcının vs) karalanması demektir.
Bence bu kararını bir daha gözden geçir,kim yaptıysa söyle herkesi zan altında bırakma,gereken neyse adminler tarafından yapılsın hemde başka steroidforumtr.com kullanıcılarının başına gelmesin.Senin de dediğin gibi "hiçbirşey karşılıksız kalmaz,kalmamalı"

Benim düşüncem.

Teşekkürler.
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Re: değişken karakterli satıcı.

Mesaj gönderen falcone »

Bu formda birşeylerden iyi anlalyanlalrın sayısı az ve pek yavaş olarak bir çok ilacı tecrübe etmiş birileri yetişiyor. O zamana kadar buradaki az sayıda hocanın çok sayıda yeni başlayana hitabetmesi icabediyor, işte bu durumda bu işten anlayanlar umumiyetle satıcılar oluyor, satıcılığın en önemli kaidesi ise daima paranın olduu istikamete doğru bakmaktır.

Burada vaziyet böyledir, benim de başıma geldi.

Hoca aynı zamanda satıcı olursa , buna bile şükretmek mecburiyetine razı olursun.
samet428
Yeni Üye

Haklsn ben tamamen yanlş düşünmüşüm olması gerekn bu köprüyü geçtkten snra niye hala dayı desin ki. Neyse ya bu başliğı kaldrma imkanı var mı
falcone
Forum Duayeni

Mesaj gönderen falcone »

:-D

Bu sevgili arkadaşımızı burada ve alenen ifşa edersen paranı kurtaramazsın ama başkalarının parasını kurtarmalarına yardım etmiş olursun
samet428
Yeni Üye

Ya bu kdr insanın işini görmüş birisi samıyorum gelsin de bni düdüklesin :D yakındığım konu ilgisizlik öyle çok sık rahatsz da etmedm şu 4 gün içinde sadece üç tane soru sordum ilk soru dışnda digerlerine cvp vermedi cvp verdiği soru da hesap numaranizi gnderir misinz hocam dedm o yani :D
falcone
Forum Duayeni

Mesaj gönderen falcone »

Yaptığı ahlaksızlık değil küçük bir terbiyesizlikmiş hepsi bu yani.

İyi o zaman bırakalım bizlere de yapsın böyle bir hadisede tabii ki biz de bu terbiyesizliği müdafa etmek için münasip kelimeler bulmak mecmuriyetinde kalırız.

Her neyse neticede bu işlerin yöntemi budur parayı aldıktan sonra zaten herşey bitmiştir. Bu yazı okurken sana güvenip başkakarına da aynısını yapmaya devam edecektir ancak ismini buradan telaffuz edersen ticaret hayatı bitmesin diye :-D "çok mühim bir mazeretim vardı " deyip paranı yahut malını teslim etme ihtimali olabilir.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 7 misafir