3 AY ARAYLA 2.KÜR !!!
- jason3
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
3 AY ARAYLA 2.KÜR !!!
hocalarım herkese selamlar.
3 aylık deca + testo - danabol kürümü haziran ayında bitirdim. kür sonunda oral winstrol ekledikten sonra başarılı bir şekilde pregnly sürecimle birlikte kürümü bitirdim. çok şükür istediğim gibi bi kür geçti sonuca ulaştım. şimdi arkadaşımla beraber tekrar bi boldenon testo enanthate kürüne girmeye karar verdik.
sorum şu şekilde . 12 hafta yapacağım bu kür için acele mi ediyorum ? girsem bile zararı olur mu ?
gerçekten boldenon un muazzam uzun süreli kullanım etkilerini merak ettiğim için girmeye kararlıyım ve gireceğim.
sizlerden yardım istiyorum.
boy:178 kilo:75. gireceğim kürde şu şekilde.
1-12 hafta 400 boldenon
1-12 hafta 500 testo enanthate
1-4 hafta danabol 20-30-40-30 şeklinde
ürünlerde carbonpharma. yalnızca danaboller balkan pharma.
ürünlerle beraber protein tozu yanı sıra bcaa ,glutamine, gh max ,beta ala9, animal pak, grenade 50calibre, milk thistle, carsil kullanacağım.
yorumlarınızı tüm görüşlerinizi bekliyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
3 aylık deca + testo - danabol kürümü haziran ayında bitirdim. kür sonunda oral winstrol ekledikten sonra başarılı bir şekilde pregnly sürecimle birlikte kürümü bitirdim. çok şükür istediğim gibi bi kür geçti sonuca ulaştım. şimdi arkadaşımla beraber tekrar bi boldenon testo enanthate kürüne girmeye karar verdik.
sorum şu şekilde . 12 hafta yapacağım bu kür için acele mi ediyorum ? girsem bile zararı olur mu ?
gerçekten boldenon un muazzam uzun süreli kullanım etkilerini merak ettiğim için girmeye kararlıyım ve gireceğim.
sizlerden yardım istiyorum.
boy:178 kilo:75. gireceğim kürde şu şekilde.
1-12 hafta 400 boldenon
1-12 hafta 500 testo enanthate
1-4 hafta danabol 20-30-40-30 şeklinde
ürünlerde carbonpharma. yalnızca danaboller balkan pharma.
ürünlerle beraber protein tozu yanı sıra bcaa ,glutamine, gh max ,beta ala9, animal pak, grenade 50calibre, milk thistle, carsil kullanacağım.
yorumlarınızı tüm görüşlerinizi bekliyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: 3 AY ARAYLA 2.KÜR !!!
3 ay recovery için yeterli bir süre,Deca yerine Boldenon tercihi de daha isabetli olmuş reseptörlerin alışmaması bakımından
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
- jason3
- Yeni Üye
teşekkür ederim fatih hocam cevap için öncelikle.
markadan yana bi sıkıntı var mı daha önce duydunuz mu ?
ve son sorum olarak. bu kürümü aralık gibi bitirip , araya 3.5. ay bekleme süresi koyup tren enanthate boldenon testo enanthate kürüne girsem üzerine . bu sıkıntı olur mu sizce ?
markadan yana bi sıkıntı var mı daha önce duydunuz mu ?
ve son sorum olarak. bu kürümü aralık gibi bitirip , araya 3.5. ay bekleme süresi koyup tren enanthate boldenon testo enanthate kürüne girsem üzerine . bu sıkıntı olur mu sizce ?
- lennox77
Balkan tabletlerini beğenirim,carbon pharma hiç tecrübe etmedim kendim de veya çevremde
Bu kürden sonra bir 5-6 ay dinlenmen daha iyi olur Tren gireceksen
Bu kürden sonra bir 5-6 ay dinlenmen daha iyi olur Tren gireceksen
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
- jason3
- Yeni Üye
Peki hocam son bir sorum olacak.
Boldenon damarlandirir sözü doğru mudur gerçekten?
Birde thaiger pharma yada leon Labs boldenon bulabileceğim bildiğiniz bir yer var mı. Veya kullanıp memnun kaldığınız bir boldenon markası?
Boldenon damarlandirir sözü doğru mudur gerçekten?
Birde thaiger pharma yada leon Labs boldenon bulabileceğim bildiğiniz bir yer var mı. Veya kullanıp memnun kaldığınız bir boldenon markası?
- lennox77
Diet damarlandırır,Boldenon sadece aracılık eder diyelim
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir